:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Баскетбол

Националите се уредиха със спонсори за Евро'05

Националният отбор по баскетбол за мъже се уреди със спонсори седмица преди европейското първенство в Сърбия и Черна гора.

Върху екипите на нашите ще рекламират две фирми - "Чипита" и "Теси". От федерацията обаче не пожелаха да кажат финансовите параметри. Вчера оттам само се похвалиха с третия си пореден договор със "Спалдинг". Още два сезона това ще е официалната топка в баскетболния ни шампионат.

Междувременно националите загубиха от Турция с 67:73 на приятелския турнир в Лимож (Фр). Комшиите поведоха с 24:14 още в 10-ата мин, а на почивката резултатът бе 51:29 за тях. Във второто полувреме нашите се разиграха, а крилата Тодор Стойков и Филип Виденов отбелязаха общо 5 тройки. Капитанът Стойков бе най-резултатен с 19 т., а Юлиян Радионов добави 12.

"Изиграхме едно много слабо първо полувреме и прилично второ. Важното е, че за втори път се убедихме, че Турция е отбор, който можем да победим, както го сторихме на турнира в Италия миналия месец", заяви треньорът Росен Барчовски.

На Евро`05 неговата селекция е в предварителна група в Подгорица именно с Турция, както и с Хърватия и еврошампиона Литва.
1
609
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Септември 2005 02:50
Kвалификациите за утрешната 24 часова надпревара на пистата Гранд При приключиха. БРИТКАР е наела пистата срещу £ 27 000 като таксата на всеки екип от 85-те коли участници е £ 7000. Първоначално участие бяха заявили екипите на 98 коли, разделени в три класа. От тях отпаднаха 13 заради лоши шумови показатели по време на входния тест.
Според изкушените в мото спорта, утрешната 24 часовата надпревара е по-голямо събитие от Бритиш Гранд При, участниците са два пъти повече, а нивото на адреналина – стократно! Състезанието се провежда без сън и почивка в продължение на едно денонощие. Пилотите мерят сила както по майсторство, така и по издръжливост и умение да се състезават на тъмно.
25 лекарски екипа и дузина линейки дежурят на терена, в бойна готовност са десетки хеликоптери на специализирана медицинска помощ, пожарни коли и полицаи
Повече за живота в Силверстоун, за неговите обитатели, наблюдатели, оплакватели, обожатели, кумири и жертви, както и за 24 часова-та надпревара на пистата Гранд При, в следващите броеве.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД