:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още няма зала в София за волейболния финал

Макар финалната серия на волейболната ни Суперлига да е преполовена, до вчера следобед нямаше яснота в коя столична зала ще продължи битката между "Нефтохимик" и ЦСКА. Шампионите победиха в Бургас два пъти с по 3:1 гейма и са само на един успех от дублиране на титлата. Финалът обаче трябва да продължи в София за мач №3 и евентуално №4. Залата на ЦСКА - "Васил Симов", не отговаря на стандарта за финал, защото няма повече от 800 места. А в останалите столични съоръжения, в които може да са мачовете, има други събития. От ЦСКА предложиха да монтират допълнителни седалки в своята зала, но окончателно решение няма.

"Бързо трябва да решим къде ще играем в София, за да видим как да се готвим. Треньори и състезатели на двата отбора сме в неведение какво да правим в следващите дни. Да видим след 2-0 победи за "Нефтохимик" дали ще се намери компромис да играем в София, а не да излизаме за втори път в провинцията. Това не би било хубаво за никого, не би било честно", каза треньорът на ЦСКА Александър Попов.
1127
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД