:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роналдо подобри още един рекорд в Шампионската лига

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Стюард от охраната на "Алианц Арена" не може да озапти запалянкото, който се опитва да съблече Франк Рибери.
Голмайстор №1 в историята на Шампионската лига Кристиано Роналдо стана притежател на втори от най-значимите рекорди в турнира. Благодарение на успеха на "Реал" с 2:1 като гост срещу "Байерн" в първи 1/2-финал португалецът вече е футболистът с най-много победи в надпреварата - 96. Досега той делеше първото място с бившия капитан на мадридчани Икер Касияс.

Легендарният вратар засега остава рекордьор по изиграни мачове - 167. Роналдо вече има 151 срещи зад гърба си и ще трябва да играе още поне два сезона, за да настигне световния шампион от Испания. Пропускайки да се разпише в Мюнхен миналата вечер обаче, Кристиано прекъсна серията си от 11 поредни мача с поне едно попадение в Шампионската лига. Това също е рекорд, след който CR7 има общо 120 гола в най-престижния клубен турнир.

По ирония на съдбата фенове на Роналдо може да донесат наказание на "Байерн". Няколко от най-заклетите привърженици на португалеца пробиха охраната на ст. "Алианц Арена" и нахлуха на терена след последния съдийски сигнал. Двама от тях стигнаха до идола си и успяха да се снимат с него, а третият атакува френския халф на мюнхенци Франк Рибери и грубо се опита да му вземе фланелката. УЕФА започна дисциплинарно разследване срещу баварския клуб.
1045
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД