:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 255
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Устами Поли Истина глаголет

Една от изключително позитивните новини в уикендовата преса касае певицата Поли Генова - бивша представителка на България в "Евровизия".

Покрай актуалното издание на конкурса социалните мрежи гръмнали, че кипърската изпълнителка била копирала песен на Поли Генова, преразказва "Монитор". Хубавото в тази информация е, че съществува на света музикант, който е възприел музиката (така да се каже) на Поли Г като достойна за подражание. Ако някой наистина е направил музика от това - ликувайте, небеса! Прелитащият някак не намери време за "Евровизия", затова не може да изрази лично мнение - колкото и широка да чувства свободата си на изразяване!

Още новини за Поли Генова - в "Телеграф", откъдето научаваме, че в свободното си от скучни песни време изпълнителката "събира чай от цял свят" - анонс на 1-ва стр., който отвежда към фолио (две страници една до друга) в средата на вестника, което повествува за живота на Поли. В тези две страници открихме, че има нещо, по което Поли и прелитащият си приличат: "Не е успяла да гледа представянето ни на "Евровизия".

За да комплектова и върже с панделка впечатленията си от тази личност, прелитащият припомня, че отново във вестник "Телеграф" Генова преди няколко години се хвалеше, че спала с тъмнокожия певец от група Blue - и макар че било само за една нощ, красивият вокалист бил много внимателен и голям кавалер! А после приятелката му научила и го разкарала - заради Поли!

Откак се сдобихме с тези сведения от "Телеграф", си преподредихме приоритетите в тоя живот - какво е за хвалба и какво - за премълчаване. Ако изобщо нещо в тази история е истина, можем да кажем на църковнославянски: Устами Поли Истина глаголет. Ако е това, на което прилича - врели-некипели - какво трябва да става в главата ти, за да съчиниш подобно нещо и да се хвалиш!...

Между другото и на кмета на Симитли Апостол Апостолов му викат Поли - поне Цветан Цветанов така го нарича.
1
1278
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Май 2018 09:16
Между другото и на кмета на Симитли Апостол Апостолов му викат Поли - поне Цветан Цветанов така го нарича.


Пак между другото, някъде изчезнаха рекламите на "Агромах", фирмата, която печелеше всички обществени поръчки, по магистрала "Струма"?
"Кат се фатих, та се сетих - какво прави сестра ти?".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД