:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 387
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Провали се срещата между Тръмп и Ким

Президентът на САЩ прецени, че не е подходящо да се види с лидера на КНДР заради неговия "огромен гняв и открита враждебност"
Доналд Тръмп, президент на САЩ:
Среща на върха между лидерите на САЩ и Северна Корея Доналд Тръмп и Ким Чен Ун няма да се състои, съобщи Си Ен Ен. Тя беше анулирана от американския държавен глава с мотива, че сега не е подходящият момент за това. Той разкритикува Ким, че последното му изявление било изпълнено с "огромен гняв и открита враждебност". "Много исках да бъда там, с вас. За съжаление заради огромния гняв и открита враждебност, която показахте в последното си изявление, смятам, че не е подходящо сега да проведем дълго планираната ни среща", се казва в разпространено от Белия дом писмо на Тръмп до Ким. "Говорите за ядрените си възможности, но нашите са толкова огромни и мощни, че се моля на Господ никога да не се наложи да ги използваме", добавя Доналд Тръмп. Той благодари на Ким за красивия жест с освобождаването на американските заложници. В писмото също така се казва, че Доналд Тръмп много се надява някой ден да се види с Ким. Двамата лидери трябваше да се видят на 12 юни в Сингапур.

Властта в Пхенян предупреди за провал на срещата в средата на май, когато външният зам.-министър на КНДР обяви, че Пхенян ще "преосмисли" срещата на високо равнище, ако САЩ не се откажат от "едностранните" си искания за ядрената програма на КНДР. Вашингтон настоя Пхенян напълно да се откаже от програмата си за ядрени оръжия. "Ако администрацията на Тръмп ни оказва натиск и иска едностранно да се откажем от ядрения си арсенал, ние вече нямаме интерес към преговорите и ще преразгледаме дали ще приемем предстоящата среща между САЩ и КНДР", заяви високопоставен представител на КНДР. Преди дни американският вицепрезидент Майк Пенс заяви в интервю за тв "Фокс нюз", че ако Пхенян не се откаже от ядреното оръжие, в КНДР ще се случат събития, подобни на тези, които се разиграха в Либия и доведоха до падането на режима на Муамар Кадафи.

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Северна Корея унищожи своя полигон за ядрени тестове "Пунгхери" в североизточната част на страната, съобщиха международните медии, които бяха поканени да присъстват на церемонията. Агенция Йонхап, позовавайки се на екипа южнокорейски репортери на мястото, съобщи, че през деня били чути няколко експлозии.
2
1725
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
25 Май 2018 12:44
Вы убиваете доллар! Газета Ротшильдов умоляет Трампа перестать

http://www.russiapost.su/archives/145936
25 Май 2018 12:50
Майк Пенс е за намазване с катран и овъргаляне в гъши пера!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД