:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Из Горещия Е-печат

Прет-а-порте на историческите истини

Ако се докаже, че е ляв чорап, значи е на Хитлер!
Човешкото любопитство е причината за множенето на загадките около смъртта на Хитлер. На пролетното дефиле за исторически мистерии в Париж овациите обра моделът Hitler Tod на Лагерфелд. Той е инспириран от трупа, намерен край бункера на фюрера през април 1945 г.

Най-впечатляващото в него е закърпеният ляв чорап. Хер Велке, директор на фабриката Standartenfuhrer Socke във Вюртемберг, твърди, че фюрерът е настоявал доставяните му чифтове чорапи да са с фабрично закърпен ляв такъв. "Закърпеният чорап прави стъпките на водача по-уверени!", казва фюрерът в една от знаменитите си речи пред националсоциалистическата младеж. Освен чорапена съвместимост, моделът на Лагерфелд има и дентална такава. Характеристиките на неговата челюст и зъби съвпадат с тези на съхраняваните в Москва. Френски експерти откриха по тях следи от любимото на Адолф рейнско вино и баварски вегетариански пръжки. Моделът на Лагерфелд дава и най-точното досега обяснение на събитията около изчезването на фюрера. Според експерти два от намерените обгорели трупа около бункера са Адолф Хитлер и Ева Браун. Това може да се приеме за безспорен факт. Безспорно е също, че този факт, поради смутната обстановка и затруднени комуникации, не е докладван на фюрера. Без да подозира за смъртта си, той заминава с редовен полет на "Луфтханза" за аржентинския град Комодоро Ривадавия. Там за прикритие започва работа като учител по рисуване в католическото училище. Ева пък се наема като сервитьорка в ресторант Buenas Costumbres. Негови редовни посетители са екипажите на славния немски подводен флот. Хитлер разбира за смъртта си по време на годежа на своята дъщеря Ангела. Нейният брат близнак Владимир, роден две години преди нея, също научава за това. Решен да отмъсти за причинените на баща му злини, той заминава да учи за разузнавач в Ленинград.
5
1927
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
08 Юни 2018 06:58

Предистория на "Момчетата от Бразилия".
09 Юни 2018 09:47
Без да подозира за смъртта си, той заминава с редовен полет на "Луфтханза" за аржентинския град Комодоро Ривадавия.


Какво спокойствие, морно всекидневие и вечност лъхат от това сведение. За когото и да се отнася. А учител по рисуване е една от най-благородните професии.

Същото лъха от картините му. (снимка: натиснете тук)



Както и от тези на Уинстън Чърчил: (снимка: натиснете тук)

Ни полъх от епохата, в която са творили освен картини, и чудовищни битки.Този факт не ви ли навежда на философски размишления?
09 Юни 2018 09:58
Отказът на компютъра ми да изтрие сгрешения линк ме навежда на щение да цапна монитора с патерицата си.
10 Юни 2018 18:48
Звън:
10 Юни 2018 18:48
.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД