:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДЕТСКИ КЪТ

Фокуси в "Патиланци"

Ако детето ви обича да гледа фокуси, непременно го заведете на шоуто, което дуо Корли ще направят днес в "Патиланци". То започва в 11.30 ч. Развлекателният комплекс предлага и още нещо приятно за децата - "Весела неделя". Това означава, че ако ползвате в този ден джунглата, ще получите безплатно още едно съоръжение. Освен това всеки ден от седмицата (без събота, неделя и понеделник) може да оставите децата си на занималня, стига да са на възраст между 4 и 10 г. Вместо да се чудите какво да ги правите у дома, от 10.00 до 17.00 ч. там за тях ще се грижат педагози и ще ги забавляват клоуни.

Спектакли за малчуганите предлага Общински театър "Възраждане". Днес от 11.00 ч. там се играе "Бабината питка", а утре по същото време може да гледате "Котаракът с чизми". "Пинокио" играят в Младежкия театър днес от 11.00 ч. Утре в същия час ще ви представят спектакъла си "Ян Бибиян". А театрална къща "Мариета и Марионета" е подготвила за неделната утрин "Вълшебна приказка". Началото е в 11.00 ч.

Най-много спектакли предлага Централният куклен театър. В салона на ул. "Гурко" днес има два. От 11.30 ч. се играе "Баба ми е върхъ!", а от 18.30 ч. - "Ние, врабчетата". Утре от 11.30 ч. пък може да гледате "Коминкови приказки".

В другия салон на театър днес от 11.30 ч. се играе "Едно приказно градче", а утре по същото време - "Български народни приказки и песни".
556
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД