:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НЕКА ДА Е ЛЯТО

На припек с "Мис България 2003"

Блондинката Ива Титова пази лицето си в топлото време с много зехтин
Снимка: Вера Петкова
Ако следите модните събития в родината, то няма начин да не знаете коя е Ива Титова. Тя е онази очарователна блондинка (натурална, а не перхидролена!), която обикновено се появява в края на някое ревю, облечена в сватбената рокля или представяйки коронния тоалет на вечерта.

Причината дизайнерите да избират точно нея за тази цел обаче не е случайна. Само преди няколко месеца Ива Титова бе избрана за "Мис България 2003" в конкурса на "Визаж" и "Интерсаунд". Тя ще ни представя и на световния финал за "Мис Европа".

Ако случайно срещнете Ива Титова на улицата, то няма начин да не се загледате по перфектната кожа на лицето й. "Тайната е в здравословното хранене", обяснява тя. Според Ива именно хранителният режим, към който се придържа от доста време, й помага не само за поддържане на фигурата, но и



по отношение на кожата на лицето



"Не ям никакви пържени храни, нищо сладко, а така също и месо. По този начин от менюто ми отпада всичко онова, което по принцип вреди на кожата. Тайната обаче е в зехтина, който употребявам всеки ден и то в големи количества. Понякога намазвам лицето си и деколтето с тази мазнина. Тя идеално подхранва засъхналата кожа. Освен това я прави мека и бляскава", казва Ива.

Блондинката не крие, че не прави никакви други домашни маски. Но подчертава, че употребява единствено качествена козметика. И много внимава с почистването сутрин и вечер на лицето. За тази цел винаги ползва продукти, които не изсушават кожата. "Опитвам се да купувам хубава козметика. И за нищо на света не бих пестила от крем за лице", категорична е тя.



Лятото обаче е критичен период

за нея. "Много лесно изгарям. Затова винаги използвам кремове със слънцезащитен фактор, независимо дали съм на море или на басейн". Ива съветва през този сезон задължително да се ползват подходящите за съответния тип кожа предпазващи кремове. Това важи не само за жените, но и за младите момичета, които според нея малко подценяват слънчевите лъчи и се излагат неразумно под тях.

"Най-добре е да се почернява постепенно. Моят тен е събиран от различни места по малко. Но пък така не изгарям", обяснява тя. Според нея е по-добре да се дава на тялото почивка от слънчевите лъчи, отколкото да се бърза с тена.

Ива напомня и за още нещо - да не се забравя, че загар се хваща не само край морския бряг, а



дори из улиците на града



Така че и когато се отива на работа, лицето пак трябва да е правилно защитено.

А ако се случи да изгори, Ива прибягва отново към спасителния зехтин, който дава на кожата необходимата мазнина и така се избягва неприятното белене на парцали.

Що се отнася до автобронзантите - "Те са деликатно нещо. С тях може да се добие прекрасен тен, стига да знаеш как да ги нанесеш. Когато за първи път използвах, аз станах като далматинец", признава си Ива.
 
Едно от най-впечатляващите неща на "Мис България 2003" в конкурса на "Визаж" и "Интерсаунд" е перфектната кожа на лицето.
 
Ива Титова по време на церемонията.
 
Блондинката поддържа фигура и кожа със здравословно хранене и много зехтин.
3224
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД