:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Суперстар

Дядо Иван пак е мъжки!

Проточилото се женско царство в СДС и нервните му гърчове, наподобяващи галванични потръпвания на жабешки бутчета, всеки ден с нова сила ни хвърлят в носталгия по силната мъжка ръка. Па била тя и синя. Но отнийде взорът надежда не види, а само Надка (е, и Катка). Пък елегантното Наде, колкото и да се бара мъжествено в политическите си принципи, по всичко личи, ще оплеска крайно неизящно кметските избори. Ей на, един мъж зорлем изнамери за кандидат в столицата, вчера пък и него запофичи в принципния си гняв... Ама за това четете аналитичния ни материал на 9-а стр., ние тук на последната не сме по анализите, а по синтезите и суперстарите. За предпочитане - мъже :)!

...И така вчера любимецът на хардседесариата, вторият Стамболов, бившият министър-председател и екс-Командир на СДС Иван Йорданов Костов стана отново мъжки дядо!

Юначната му по-малка дъщеря Мина роди второ момченце в Правителствената болница. Малкият е с идеални стандартни пропорции - тежи 3500 грама и е висок 50 см. Нарекоха го Виктор, но дали на някой от двата рода, дали на репортера Виктор Николаев, който имаше редкия талант да вбесява премиера Костов, дали просто заради асоциацията с думата Победа - това нашите репортери не успяха да разузнаят.

Виктор си има батко - малкият Иванчо, който се роди през май миналата година. Мина се омъжи за своя Георги през 1999 г.

54-годишният дядо Иван почерпи с бонбони, уиски и ядки колегите си от Парламентарния съюз на ОДС. Без да рачи да задоволи любопитството на журналистите, той напусна Народното събрание след половинчасова почерпка.

А Виктор избърза с раждането - по план-график той трябваше да се появи на бял свят след пет дни - на рождения ден на баба си Елена - мъжката жена на най-мъжкия ни министър-председател в най-новата ни история.

Честито на цялото семейство Костови, на майката, таткото, малкия Иванчо и на прадедите! Да са живи и здрави и още да се множат, че на тая държава Мъже й трябват!
 
Вчера депутатът Костов ловко се изсули от журналистите, за да не помрачават радостта му с глупашките си въпроси.
13
646
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
12 Юли 2003 02:13
Да ВИ е честито и благодаря за тази чест да съм кръстник!
С оважение, ВИКТОР!
12 Юли 2003 13:41
Адаш /към по-горния Виктор/, моля спазвай правописа! Не ни излагай хубавото име! С Уважение, а не Оважение! Също Виктор...
12 Юли 2003 13:50
Адаш, личи си, че си отскоро тук! Погледни в архивите.
С оважение, ВИКТОР!
12 Юли 2003 13:59
Бая назад трябва да търси. Юли-Август 2002.
12 Юли 2003 14:08
Нищо, може и нещо по ерзац Виктор не се беше регистрирал, но после си измисли нещо от типа на Виктор42 и съответно си издокара и двойник. Така че търсенето по ник също ще е удачно и ... дълго
12 Юли 2003 14:11
Открих му втората фаза, но вече леко се е образовал в завършека
Натиснете тук



Редактирано от - bgtopidiot на 12/7/2003 г/ 14:13:37

12 Юли 2003 14:13
Там е вече на Уважение.


Нема "О" like brown girl in the ring tra la la la la
12 Юли 2003 14:24
1:0 за мен! Това беше ментето!
Истинският казваше нещо от този сорт:

Уважаеми форумци
Моля Ви, правете разлика между някой си Виктор и моя милост, ВИКТОР 77!

,

изразяваше си мисълта:

АНО 82, 83 и 85
Не чувстваш ли, че с глупостите си ставаш смешен! Вашите тъпи задявки могат само да будят съжеление към вас, "твореца" им! Далеч под нивото ми си, за да се засегна от Вашите творения!



След което теглеше чертата:

Ано 12
Моля за Вашето извинение.По- горната ми реплика се отнася за Ано 11


Ano 5, 8, 10, 12
Вие нямате нищо общо с човешкият род! Вие с Вашата свинщина и липса на елементарно човешко поведение нямате право да се наричате хора!

12 Юли 2003 14:32
Значи свинщината понякога може да се комбинира с елеменарно човешко поведение?

Е, туй ми оправи целия уикенд!


Я да стягам сака аз.....

Във Варна казват: ми си гледаш кефот!
12 Юли 2003 14:48
Къде Ви е интелекта, след като не можеш да одговориш аргументирано на няколко въпроса, а ми одговаряш:викторчо..........и т.н..тоест, няма одговор!

Лек ти път! И се сетих покрай това за нещо старо, което не трябва да се бърка:

Родина. Държава...

Ясен Донев

Разчупихме границите в думите, не свалихме оковите в мислите. Мислим за Европа. Забравихме думата Родина. "Тая държава"... Родината остана само в песните. Българските.

Санчо разбра, че свободата е на върха на бойните копия. Аз не мога да разбера къде ми е копието. Къде ми е Родината.

Трябва да почнем да различаваме понятията "родина" и "държава" и може би ще стигнем до свободата. А дотогава ще ходим до Европата и, мърморейки, ще се връщаме в държавата. Защото за нас бойното копие и Родината вече са почти само понятия.

Родината е приятели, семейство, деца. Родителите, които са те възпитали. Може би не съвсем удачно, но възпитали. Тя е детството, ръцете на баща ти, вдигащи те над хорските глави на 24 май. Родината е семейният албум. Коледа, Нова година, елхата, която украсяваш. Родината е сватба!

Родината - това е да си на риба. Любимият вир на реката. Разсейващата се мъгла. Приглушените въгленчета в жаравата. Слънчевата пътечка при залез.
Родината - това е Дунавът. Балканът. Седемте Рилски езера. Това е нашата литература и живопис. Вазов, Ботев, Левски. Батак, Панагюрище, Шипка... Родината - това са могилите, над които скланяш глава.

Колкото по-често си в чужбина, толкова е по-страшно да се връщаш. Какво ли те чака... Цял ли е апартаментът? Откраднаха ли колата? Не се ли е спукал водопроводът? Дали не се е взривил целият квартал? Дали не се е сменила властта и дали ще те пуснат някой ден пак навън... Питаш се, докато летиш към дома. Предстои среща не само с Родината, но и с държавата. Така е тръгнало - тия понятия никога да не съвпадат.

Държавата е опасна изненада, която те дебне в Родината на всяка крачка. Това са товарачите на летището, които ти свиват колелцата от куфара. Това е таксиджията, каращ като луд към града. Чалгата, носеща се от включеното на фулмакс радио. Държавата - това са реклами, плакати, речи, парламентарен контрол. Мръсните шприцове на здравната реформа. Рециклирани автобуси с контрольори, които репетират за терминатори, но изглеждат като чукчи на плаж. Складове в църквите. Джамии без минарета. Улични лампи, които светват в 7 сутрин и изгасват след залез. Под тях се излежават бездомни кучета, които се сърдят, ако не ги заобиколиш, защото навремето бащите им не са ни се сърдили, като сме ги изхвърляли от домовете си.

Държавата е отрепетирано "ура!" Държавата е нещо, от което няма защита. Тя не е демокрация, а демократизация. Кръстени поновому, но разбити постарому улици. Разрушени предприятия, преименувани във фирми. Крадци с визитки на президенти. Закони, противоречащи си един на друг. Прогресивни данъци, изключващи какъвто и да прогрес. Управници, вечно чудещи се на мащаба на упадъка и разрухата в страната. Демократи, взели властта заедно с привилегиите.

Държавата е Белене на Духа. Това е постоянен опит да се разруши вярата в училищния двор, в бащината ръка, в гроба на Неизвестния войник...
Тя е слънчевата пътечка, мътно отразена в белналите се кореми на рибите в отровения Дунав. Държавата е тъмнината преди летището. Затова, когато колесникът докосва пистата, дори тези, които се радват на връщането в Родината, имат тъжен поглед. Всички, защото обичаме Родината си.

Натиснете тук
12 Юли 2003 14:53








13 Юли 2003 16:15
stepen,
можеш да завъртиш един телефон от Варненско.
А според мен Оважителните са група. Група по интереси. Посещават форума на СЕГА ударно и колективно, което ме кара да мисля за организираност. Надявам се тази организираност да е само на граждански начала. Иначе са симпатяги. Весело става с тях понякога.
13 Юли 2003 16:29
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД