:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 169
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АКЦЕНТИ ОТ СЕДМИЦАТА

ПУБЛИЦИСТИКА



Само няколко часа след съвещанието, което ще определи водачите на листи и коалиционните партньори на БСП, лидерът на партията Сергей Станишев ще бъде гост в предаването "На четири очи" по Нова телевизия. Точно в 17 ч. Цветанка Ризова ще проведе откровен разговор със своя гост за това дали е изживял болезнено изненадващо падналия рейтинг на партията, както твърдят някои социолози. И още - ще запазят ли червените новосъздадените министерства, ако вземат властта, имат ли ресурс да излъчат повече от 100 депутати в бъдещия парламент и има ли 100-процентов отговор партията столетница на въпроса, кого ще посочи за премиер, ако спечели изборите.



НТВ, събота, 17 ч.



БНТ излъчва днес предаването "Вижте кой..." от хотел "Перелик" в Пампорово. След като екипът на предаването вече бе за откриването на ски-сезона в Банско, този път в полето на вниманието са Родопите като дестинация за традиционен, алтернативен и културен туризъм. В студиото ще бъде областният управител на Смолян Димитър Палагачев и управителите на курорта. В репортажите на Ирина Недева ще присъстват хотелиери, ски- и борд учители, хора, за които курортът е работа и ежедневие. Тя ще разкаже и колоритни истории от селата в региона. Авторът и водещ на "Вижте кой..." Евгения Атанасова ще участва в деня на предаването в състезанието по ски за журналисти и финансисти, организирано от "Пампорово" АД.

Вярно на актуалния си характер "Вижте кой..." ще отрази и водещата тема от седмицата - "приятелският огън", който покоси българския рейнджър Гърди Гърдев. В студиото в Пампорово специален гост ще бъде проф. Дейл Айкелман от Дартмунд Колидж, САЩ, който е световно известен експерт по въпросите на Близкия Изток и Арабския Полуостров.



Канал, събота, 18,30



В събота в "Темата на Нова" веднага след централната емисия "Календар" репортерът на националната телевизия Васил Иванов ще покаже свой материал за българите, живеещи в Босилеград. Макар и на територията на западната ни съседка, градът е населен изцяло с българи. Там се говори само на български език, гледат се български телевизионни канали и дори се плаща с български пари. Как се чувстват българите в Босилеград, защо вече половината от населението на града има български паспорт, а другата половина чака да получи българско гражданство



НТВ, събота, 19,30



Шоу



Каква е връзката между икономиката и кулинарията? Едва ли има човек, който може да даде по-точен отговор на този въпрос от водещата на предаването "Бизнесът" по Би Ти Ви Ирина Алексиева. Днес тя е специален гост на Иван Звездев в "Бон Апети". Освен, че ще обясни в ефир как точно правилата на бизнеса и готварството си пасват, за да се получи един добър и вкусен резултат, Ирина ще приготви няколко деликатеса. Сред тях са пиле в точена кора и торта от кроасани. В неподозираните кулинарни умения на бизнес-дамата на Би Ти Ви можете да се убедите в събота, 11 ч. За вкусовите качества на приготвените от нея ястия пък гарантира екипът на предаването "Бон Апети".



Би Ти Ви, събота, 11 ч.



МУЗИКА



За първи път зрителите на Канал 1 и сателитния канал ТВ България ще имат възможността да видят в пряко предаване от Велико Търново церемонията по връчването на Седмите годишни музикални награди на телевизия ММ. В събота от 20,40 едновременно по четирите телевизионни канала (Канал 1, ТВ България, ММ и М2) ще се излъчи церемонията, която и тази година отново е извън София - в Двореца на културата и спорта във Велико Търново.

На сцената със свои изпълнения ще се появят Д2 и Део, група "Каффе", певицата Ани Лозанова, Руши Виденлиев, Светла Иванова, Братя Мангасарян, Ава и др. Част от тях са сред номинираните в отделните категории. Наградата за цялостен принос ще бъде връчена на Йорданка Христова.



Канал 1, събота, 20,40
549
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД