:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 228
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Георги Пеев в една стая със звездата на "Динамо"

Халфът на "Динамо" (Киев) Георги Пеев изрази увереност, че тимът му ще спечели титлата в украинското първенство, въпреки че в момента е втори.

"Лидерът "Шахтьор" е много силен тим, от който за съжаление загубихме в директния двубой. Мисля обаче, че ние ще бъдем първи в края на шампионата - заяви националът в обширно интервю пред в. "Украинский футбол". - Хвърлям се здраво на тренировки, но после в двубоите ми е доста по-лесно."

Бившият играч на "Локо" (Сф) и добави, че засега няма да се жени за приятелката си Боряна, с която живеят заедно в Киев. Пеев вече се е сприятелил с почти всички свои съотборници, като най-близък е с Ласло Боднар, Белкевич и Несмачний. Със звездата на тима Юрий Димитрулин пък делят една стая на лагерите. Халфът, който носи N11 в "Динамо", споделя накрая, че е сигурен, че ще се аклиматизира в Украйна за разлика от тримата българи в "Нива" (Тернопол) В. Колев, Ст. Сталев и Юл. Нейчев, които още се чувстват неуютно там.

Ръководството на "Динамо" пък раздаде подаръци и лекарства на децата от украинската столица, които са пострадали от аварията в Чернобил.
448
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД