:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 186
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболната управа стопля отношенията с "Марек Ивкони"

Женският отбор на ЦСКА за първи път залага на чужденки
Конфликтите между сегашната управа на волейбола и най-опозиционния клуб - "Марек Юнион Ивкони", може да бъдат изгладени до общото събрание на федерацията, намекна вицепрезидентът на БФВ Митко Иванов.

Сбирката на федерацията е насрочена за 6 декември, а на следващия ден дупнишкият клуб ще сменя своя управител Ивайло Константинов. "Въпреки че общото събрание на "Марек" е ден по-късно, ще предложим в новия управителен съвет да има и представител на дупничани", поясни Иванов.

Не е ясно обаче дали делегатите на "Марек" и дори самият Константинов ще бъдат допуснати до събранието на 6 декември, защото собственикът е изхвърлен от волейболното движение. Според разпоредбите на БФВ и международната федерация той няма право да участва в никакви волейболни прояви. Именно недопускането на делегатите на "Марек" и още няколко опозиционни клуба стана причина съдът да постанови предишното събрание на 29 март за незаконно.

Вчера започна новото първенство при жените, което вече е с 8 отбора. Частният клуб, който създаде бившия национал Борислав Кьосев, няма да участва този сезон, тъй като е заявил, че приоритетно ще развива детско-юношеския волейбол. Възможно е обаче догодина да се включи в надпреварата. В момента Кьосев е спортен директор на "ЦСКА Топреал", който за първи път в клубната история ще разчита на чужденки - македонките Бранка Ружиновска, Мария Петрович, Саня Николовска. "Очаквам, че първенството ще е много оспорвано и равностойно. За разлика от миналата година отборите вече разчитат на по-опитни състезателки и това ще повиши нивото", заяви старши-треньорът на тима Атанас Петров.
738
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД