:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

М. Петков игра 77 минути на "Сан Сиро"

АЕК губи 1:3, фен падна от втория етаж на стадиона
Снимки: Ройтерс
Българският национал Милен Петков игра 77 минути при гостуването на АЕК на "Интер" в първи 1/8-финал от турнира за купата на УЕФА. Гърците загубиха с 1:3 на легендарния стадион "Сан Сиро" в Милано, а халфът замени още в 23-ата мин. Касапис. Гостите поведоха в 8-ата мин. с гол на Загоракис, но в 14-ата Хавиер Занети изравни. В 37-ата Калон направи 2:1 за "Интер", а в 56-ата Вентола фиксира 3:1. Радостта на италианците обаче бе помрачена от инцидент след третия гол. Запалянко падна от 15 м от една от трибуните и бе закаран в болница с тежки контузии на главата.

Изненадата на турнира до момента - "Слован" (Либерец), продължи отличното си представяне и измъкна 1:1 като гост на "Лион". Стайнер изведе чехите напред от дузпа още в 15-ата мин., но секунди преди края на мача Гову успя да изравни след пас на Сони Андерсон. В предишните два кръга на турнира "Слован" отстрани испанските "Селта" и "Майорка".

В най-посетения 1/8-финал (49 041 зрители) "Рейнджърс" и "Фейенорд" завършиха 1:1 на ст. "Айброкс" в Глазгоу. Японецът Оно откри за гостите през II част, но Бари Фергюсън от дузпа изравни веднага след това. Феновете на "Рейнджърс" бурно освиркаха нападателя на "Фейенорд" Пиер ван Хойдонк, който 2 години игра за "Селтик".

"Борусия" (Д) пък запази шансове за 1/4-финала след 1:1 като гост на "Лил". Бразилецът Евертон изведе германците напред в 67-ата мин., но малко след това Михайловски вкара за 1:1.
 
Защитниците на "Лийдс" Оливие Дакур (на земята) и Доминик Матео са блокирали нападателя Ян Венегоор оф Хеселинк (ПСВ "Айндховен").
536
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД