:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Вл. Путин: Съдийството е нечестно

Според Владимир Путин руският отбор на игрите е бил обект на "нечестно и предубедено съдийство". По адрес на Жак Рох, за когото това е първа олимпиада като шеф на МОК, руският президент заяви: "Той направи бъркотия при първия си опит." Според него "извънредната комерсиализация" е изиграла роля в скандала, действайки против олимпийските принципи. Той вини и руския олимпийски комитет, че бил прекалено пасивен.

Външният министър на Русия Игор Иванов посвети цяла сутрин на проблема и после каза, че е настоял пред МОК да осигури на руските спортисти честно участие до края на игрите. "Те трябва да постигнат резултатите, за които са тренирали, а олимпийските игри трябва да се предпазят от нежелана намеса."

Скандалът бе първа точка в дневния ред на руската Дума. "Произволът, който прозира в отношението към нашите спортисти, предизвиква чувство на законно възмущение", заяви Генадий Райков, шеф на парламентарната група "Народен депутат". Председателят на Думата Генадий Селезньов, който в момента е във Виена, пък каза, че съществува "очевидна преднамереност в отношението към руските спортисти".

"Това, което видяхме днес, е абсолютно продължение на студената война. Мисля, че причината е американският страх от случилото се на 11 септември. Или пък страх, че излизаме от бездната, в която бяхме, и започваме да ставаме опасни", заяви прочутият режисьор Никита Михалков.

"Преди 20 г. всичко бе ясно - има един враг, който трябва да бъде бит на всички фронтове. Сега, изглежда, в САЩ съжаляват, че никой в Средния изток не играе хокей и затова атакуват Русия", пише в. "Время новости".

А в коментар на руската тв ORT се казва: "Ясно е, че след атаките от 11 септември американците опитват да си върнат самоуважението. Но Америка прави това несръчно и основно за сметка на останалите."
864
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД