:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 189
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Барса" остана и без Ибрахимович

"Барселона" остана без още един от титулярите си за днешния реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига, в който приема "Арсенал". Първият двубой в Англия завърши 2:2, като и двата гола за "каталунците" вкара Златан Ибрахимович. Той обаче пропуска двубоя тази вечер, след като получи травма на прасеца на тренировка. Освен него заради натрупани картони няма да играят централните защитници Карлес Пуйол и Жерар Пике плюс контузеният Андрес Иниеста.

Проблемите на "Арсенал" обаче също не са малко. Сеск Фабрегас е аут заради счупен крак, с травми още са Андрей Аршавин, Вилям Галас, Робин ван Перси и Александър Сонг.

В другия двубой "Интер" ще брани в Москва аванса си от 1:0 срещу ЦСКА. Наставникът на италианците Жозе Моуриньо коментира, че изкуствената настилка на стадиона в руската столица не го плаши ни най-малко. Със здравословни проблеми в тима са Жулио Сезар и Иван Кордоба. Руснаците пък ще бъдат без звездата си Милош Красич, който е наказан. С травми са Кейсуке Хонда и Ектор Гонсалес, но те вероятно ще играят.
684
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД