:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 180
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Любомир Минчев
Два български

отбора се класираха сред първите 8 на Международния турнир CEV Beach Volleyball Challenger presented by M-Tel във Варна, който е с награден фонд 40 000 евро. При мъжете Невен Нешев и Валентин Димов останаха осми, след като първо победиха Хупфер и Мозер (Ав) с 2:1 (-28, 18,13), а след това се наложиха над Бабич и Лойшер (Укр) с 2:0 (18, 22). Българите обаче напуснаха турнира след поражение с 0:2 (17, 19) от Иванов и Кортев (Рус). При жените Ася Динова и Светла Ангелова са седми. Нашата двойка първо победи Еритсланд и Треланд (Нор) с 2:0 (19, 17), но след това отпадна след 0:2 (24, 16) от Ворлова и Войтишкова (Чех).



Националният отбор

на България по баскетбол за юноши (до 18 г.) се класира на финала на Европейското първенство в Дивизия "В", след като се наложи над Черна гора с 67:54. По този начин възпитаниците на Любомир Минчев ще имат възможност да спорят за златните медали, но по-важното е, че си гарантираха място в Дивизия "А". Най-резултатен за тима ни бе Павлин Иванов, който вкара 33 т., а Тенчо Тенчев се отчете с 9 т. и 10 б.



Сребро и бронз спечелиха

младите ни борци в свободния стил на световното за юноши (до 18 г.) в Букурещ (Рум). В кат. до 50 кг Георги Вангелов взе сребро след три победи - срещу Буруян (Мол), Чахал (Кан) и Дийпак (Инд). В спор за титлата националът отстъпи на руснака Магомедалиев. В кат. до 74 кг Мирослав Киров завърши с бронз. Той победи Кунас (Фин), но във втория кръг претърпя поражение от бъдещия шампион Акмедов (Рус) с туш. В репешажите българинът записа 3 победи - над Реденто (Слвн), Семианенка (Блрс) и Кюп (Гер).
780
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД