:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 323
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът Младенов: Стига живуркане, това не е моят тим

След неуспеха срещу "Мура" треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри в афекта си някои любопитни подробности от отбора, които иначе не би казал никога. Като например, че е имало играчи, които ги е освобождавал, но после те са били връщани в отбора по настояване на ръководството.

"Ще ви дам пример с Александър Якимов - аз го гоня, те го връщат на другия ден и той чука на вратата ми. Момчето не е виновно, но такива са реалностите", каза Младенов. Наставникът продължи словесната си война с търговския директор в клуба Георги Павлов, с когото открито се мразят.

"Не може търговският директор да казва на освободени от мен играчи, че след две седмици ще ме уволнят и ще ги върнат в отбора", възмути се треньорът на ЦСКА. Той обеща още в четвъртък вечер, че живуркането в отбора ще престане, ако бъде оставен на поста. Младенов е дал дума на феновете, че сам няма да напуска и единствено може да бъде уволнен.

"Този ЦСКА не е моят ЦСКА. Това не е моят състав. Селекцията е правена на екран, не съм гледал взетите играчи", призна още той. И в резултат започна да изпълнява заканите си спрямо футболистите, след като научи, че продължава да е треньор.
13
1181
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
27 Юли 2012 21:03
Стойчо
27 Юли 2012 21:53
Ловец, Стойчо е на светлини години от съвремения футбол. На терена се виждат 11 надъхани хиени, които бягат, но незнаят защо и накъде. Невиждам и нищо заучено по време на тренировки. ЦСКА имаше игрови облик при Радуканов, но го прогониха незнайно защо. Сетили се да се отърват от некадърниците. Късно, много късно за тази промяна. Натисни тук Интересно, че в отбора остава недоразумението С. Йовчев. Тоя нестава и за селски те групи, но..... Цяло лято спортно техническия отдел дрема, а сега решили да градят боеспособен отбор след отпадането в ЛЕ. То бива тъпи, но чак вдлъбнати хора в ръководството, просто нестава. Вече не ми останаха нерви да търпя простотиите ставащи в клуба.
27 Юли 2012 22:24
.
27 Юли 2012 22:33
Толкова сме зле, че няма значие кой е треньорът - проблемите са системни. Собствениците на титан не разполагат с нужните средства за ЦСКА - да търсят нови спонсори, съсобственици, защото без значително финансиране базата ще си остоне занемарена.
27 Юли 2012 23:09
ЦСКА имаше игрови облик при Радуканов, но го прогониха незнайно защо


Даскале, извине ме, но ще ти бъда опозишън този път. Радуканов направи една добра пролет при завършването на първенството, но дали на него се дължеше добрата игра аз имам известни съмнения свързани и с тазгодишното уж добро представление на финала, но пак второ място. Впоследствие в европейските турнири - т.е. срещу Стяуа, ЦСКА срещна може би една от най-слабите формации на този отбор, но представи срещу него изключително беззъба и наивна игра. Мисля, че там лъснаха неуменията на Радуканов, които му костваха главата.
27 Юли 2012 23:11
За да няма недоразумения - аз съм "Берсерк", ама ме баннаха като Гъчо, неясно много защо. Реших да се позабавлявам с името на Градев...
28 Юли 2012 00:18
.
28 Юли 2012 00:24
то при вас все в европа лъсват неуменията...


Аууууу, що за нахално мнение! Точно на вас лъснаха уменията срещу куп слаби тимове, които сложиха завинаги позорен печат върху Левски. Трябва ли да изброявам грозният списък?
28 Юли 2012 00:47
Ще берете ядове момчета. 100 години Красота Вяра Борба! Той не умира!
28 Юли 2012 00:59
Остин ,стига толкова предупреждения . Има интернет ,кой се интересува от новата суперсила - може да гледа мачовете в Австрия... За останалите ригиди - нека им дойде като гръм от ясно небе !
28 Юли 2012 09:37
Повече от ясно е, че със сегашната политика на боклукчиите, насочена единствено към покупко-продажба на играчи с цел намиране на средства за заплати на персонала в клуба, без да се дава приоритет на развитието на базите, на школата, ЦСКА няма да стигне далеч. Треньорът разкри, че не той прави селекцията, но въпреки това се съгласи да остане на този пост, с което показа че няма нищо против да остане такъв какъвто е бил до сега - марионетка. Лошо, много лошо, изглежда най-добре е човек да престане да се интересува от футбол или поне да превключи на щадящ нервите и охлаждащ страстите режим, докато не се случи нещо хубаво в любимия клуб!
28 Юли 2012 13:07
Опиянението свърши другари, иде ред на махмурлука.
28 Юли 2012 14:17
Даскале, понеже си СМЧ да ти светна за Станчо Йовчев. По света две неща го движат. Парите и жените. У нас още при комунизма мамалигарите ни бяха разкрили, "С вашите връзки надминахте прословутата ни корупция". Та при ваш Станчо е комбинация от жена с "връзка".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД