:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 254
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Никола Груевски
Прокуратурата в Македония започна проверка

как са изтекли в медиите видеозаписи от среща между премиера Никола Груевски и лидера на опозицията Зоран Заев, писа местното електронно издание МКД. Записите представляват СРС и са част от делото "Преврат", по което е обвиняем Заев. Премиерът Груевски заяви пред медиите, че е поръчал СРС-та, тъй като бил изнудван от лидера на опозицията със записи, които притежавал от чуждестранни разузнавателни служби. Днес опозиционният Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ) се очаква да представи нови компромати срещу управляващите. Записите щели да покажат изборни фалшификации.



Анархисти окупираха централата на СИРИЗА

с искания да бъдат закрити затворите с най-строга охрана, да бъде освободен член на терористичната групировка "17 ноември", безплатен интернет в затвора за лицата, излежаващи присъди за тероризъм, и др., писа в. "Та Неа". Групата от около 50 анархисти останаха в сградата на СИРИЗА 9 часа, след като я напуснаха. Не се съобщава дали са получили обещания, че исканията им ще бъдат изпълнени.



Хърватският министър на външните работи

Весна Пусич ще се кандидатира за поста на генерален секретар на ООН, писаха местните медии. "Предложението дойде от Европа. Това ще бъде фантастично, защото самата кандидатура е признание за Хърватия", подчерта тя. Според Пусич имало неформално решение на Съвета за сигурност от коя част на света да бъде следващият генерален секретар на ООН, но още не било ясно дали става въпрос за Източна Европа. Решението кой ще оглави ООН ще бъде взето през есента на 2016 г. Българката Ирина Бокова, която е генерален директор на ЮНЕСКО, е сред кандидатите за наследник на Бан Ки Мун.



1284
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД