:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 255
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Немцов е бил убит заради критики на исляма

Призналият се за виновен за убийството на Борис Немцов Заур Дадаев заяви, че го е извършил заради това, че Немцов е критикувал исляма, предаде агенция "Фокус", цитирайки "Росбалт". Според Дадаев политикът нееднократно се е изказвал негативно за мюсюлманите. Дадаев е един от петимата обвинени за убийството на Немцов. Всички останали обаче отричат да имат общо с престъплението.

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров обяви Заур Дадаев за истински патриот и вярващ мюсюлманин. Чеченският президент написа в профила си в "Инстаграм" за Дадаев, че е бил "потресен" от действията на "Шарли ебдо" и отпечатването на карикатурите на пророка Мохамед.

Абсурдна е версията, че Борис Немцов е бил убит от радикални ислямисти, заяви близкият му съратник Иля Яшин, който основа опозиционното движение "Солидарност" заедно с Немцов. Според Яшин Немцов никога не е говорил негативно за исляма, а е критикувал джихадистите, които разстреляха 12 души в редакцията на сатиричното издание "Шарли ебдо" в Париж през януари.

5
2130
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
09 Март 2015 21:07
Абе, след някоя и друга година Пусин ще признае и за Немцов. (както вече призна за нахлуването в Крим, което беше направено от войници с необозначени униформи, но тъпият милиционер ги представи като "разбунтували се с/у Киев граждани" ).



10 Март 2015 05:54
Някой наясно ли е какво беше мястото на Немцов в руската политика?! Депутат в областен парламент. При това единствен от своята партия. Тежестта му на опозиция граничи с нулата. От какъв зор да го убива Путин?! Че той беше хиляда пъти по полезен жив. Атрактивен и безопасен ... Все едно Борисов да поръча убийството на общински съветник от някой областен град щото бил против него. Ама щото било изгодно на големия задокеански брат хайде всички да се видиотим. Аман от дебили!
10 Март 2015 06:19
И нито един възглас 'Аллах акбар!' при това убийство в името на исляма?! Вместо това убийците избягаха от местопрестъплението и се покриха като мишки, което никак не е характерно за воините на Аллах.
10 Март 2015 13:33
Велине, ингушите да не са французи и американци, че да викат "Аллах Акбар" и да си ръсят личните карти на местопрестъпленията, за да бъдат по-лесно заловени от полицията? Ти пък май съвсем ни взе за мезе, а?

10 Март 2015 16:35
Все едно Борисов да поръча убийството на общински съветник от някой областен град щото бил против него
Не съвсем - Борисов първо трябва да има 85% одобрение.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД