:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 174
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Куневизмът ще пребъде през вековете

Кунева се добра до министерското кресло, но зачеркна политическата си кариера. А Бойко Борисов все по-често ще трябва да разчита на плаващи мнозинства в парламента
Петьо Цеков
Някой ден кунивизмът вероятно ще бъде изучаван в училищата за подрастващи политици. Веднага след Чърчил и Тачър младите кандидати за държавната трапеза ще учат заветите, които неповторимата Меглена Кунева ще им остави. Дано. Има какво да се научи. Например - кое как не се прави в политиката!

Онзи ден "Сега" пусна онлайн анкета. Поискахме да разберем дали читателите ни одобряват кандидатурата на Кунева за просветен министър. При първите 860 гласували 93.72% казаха "не". Подобно почти пълно единодушие май не сме имали при нито една анкета. Това, че парламентът избра Кунева за просветен министър напук на читателите ни, е друг въпрос.

Цялата тайна на куневизма се крие в нестихващия копнеж на един, меко казано, недолюбван човек като Кунева, упорито да се кандидатира за всякакъв пост, който се изпречи на пътя. Тайната сила на куневизма не е кодирана в "стремеж към постове", а в самия процес на номиниране. Има такъв тип хора - ако ги пропуснат в тълпата, те ще си помислят, че са отхвърлени от обществото.

Затова се случва все така - тя може да е болна, но ще се изправи като революционер на барикада и ще се яви за номинацията си. Тя може да е в далечна чужбина, но ще осъществи на всяка цена конферентна връзка, за да участва над пет часа в дебатите по номинацията си. Тя ще бие шута на банка "Париба" и всякакви уж благи служби, за да се посвети на някакъв презрян уж държавен пост. Нали си спомняте - само фалшив мейл може да извади Кунева и партията й от управлението. И няма никакво значение какво мислят читателите на в. "Сега", социалните мрежи, граждански съвети и всички други там.... избиратели.

На практика



няма значение и какво мисли Кунева



и колко одиозен тип е тя. Преди 2-3 години тя мислеше, че "ГЕРБ са 2 в 1 - мутри и монополи". Твърдеше, че "когато човек няма достатъчно култура, когато е прост и когато е страхлив, той става арогантен". И това го твърдеше не за нас с вас, а за Бойко Борисов. Само преди 2-3 месеца пък се кълнеше, че подкрепя съдебната реформа на Христо Иванов, когото по същото време искаше да уволни и замени със себе си, тъй като щяла да се справи по-добре. Затова е важно да разберете, че едно време вие не е трябвало да броите Кунева за опозиционерка - когато тя твърдеше, че малкият и средният бизнес е смазан от Борисов, че държавата на Бойко рекетира, а всичко се решава с телефонни обаждания. Важното е да не сте й повярвали преди две години и половина, когато разправяше, че ще си хвърли оставката и от собствената партия.

Не. Във всеки един от тези случаи има само едно сигурно нещо - Кунева е в процес на номинация. Разбира се, има и случаи, в които Кунева не номинира себе си /преди година уж издигна Соломон Паси за кандидат-кмет/. Това трябва да го броите за недодялан опит за шега.

Тези дни болезненият копнеж на Кунева по самономинирането обаче й изигра кофти номер. Прожекторите я осветиха. Планетите така се завъртяха, че изведнъж нелицеприятният факт:



"Никой не харесва Меги",



прерасна в крайни прояви на омраза. В "Туитър" съчиняваха хапливи стихчета за нея, във "Фейсбук" оригиналничеха на неин гръб. Никаква емпатия. Народното творчество се развилня като бежанец в Кьолн на Нова година.

Номинацията на Кунева бе катастрофален ход и нейният избор с три независими гласа и 10 липсващи депутати няма да измие този факт. И не защото светът изведнъж е решил, че не я харесва. Катастрофата дойде отвътре - от факта, че нейните политически събратя я изоставиха демонстративно. Зад нея се подредиха само ГЕРБ и шепа повратливи депутати. На практика се получи така, че опозиционните БСП, Атака и ДПС, както и управляващите АБВ и Патриотичният фронт показаха еднакви чувства към тази номинация. Нещо повече - собственият й т.нар. Реформаторски блок не успя да излезе с единна позиция по нейния въпрос, а затъна в драки кой е легитимен и кой не.

Големият въпрос пред Кунева и куневизма през следващите дни очевидно ще бъде: Защо така се случи? Защо партиите не преглътнаха номинацията сега така, както са я преглъщали толкова много пъти. Кунева бе кандидат за какво ли не, но никога не е срещала такъв отпор. И тя със сигурност ще си задава този въпрос, независимо че



се интересува от "хубавите есемеси", а не от вашето мнение



Появиха се конспиративни теории. Номинирането на Кунева било част от план за дискредитиране - на нея като политик, а и на Реформаторския блок. Не само конспиративно, но и наивно. На блока какво да му дискредитираш? Той се клати при бриз. Да упрекваш Кунева за жаждата й за постове, е все едно да откриваш ежедневно изгрева и залеза.

Но фактът си е факт - след цирковете около номинацията Кунева спокойно може



да удари ключ на бляскавата си политическа кариера



Независимо че се сдоби с министерско кресло. Щото следващата й експериментална номинация ще е свързана с нов залп на хумор, сатира и забава, а не с безразличие. Оттук нататък Кунева ще бъде синоним на човек, който е некомпетентен, но иска пост. Нещо като Румяна Желева, ако си спомняте коя беше тя. За разлика от Кунева куневизмът ще пребъде през вековете.

Факт е, че кандидатурата на Кунева досъсипа Рефбло. Той не само се разцепи на граждани и други, но скоро може да се окаже, че двете части не могат да сформират и една парламентарна група. Освен това - при положение че РБ е разбит, а две от управляващите групи /АБВ и ПФ/ не подкрепят номинация за министър, зад която застана премиерът, то тогава каква трябва да е естествената реакция на Борисов, който не желае избори? Би трябвало да търси нова подкрепа за правителството. Или поне да предефинира подкрепата, която има. Съвсем скоро може да се окаже, че властта у нас се крепи не на парламентарно мнозинство, а на плаващо мнозинство. Че лелеяната от Борисов "стабилност" се поддържа от оная мрачна част от българската политическа реалност, която отдавна всички знаят като "задкулисие". Крепи се на Пеевски и онези 15-20 "опозиционери", които кротуваха по кабинетите на НС, докато Кунева сбъдваше мечтите си.

Снимка: БГНЕС
Няма спор - Танев беше прав. Просветата се сдоби с "едно от най-добрите интелектуални бижута"
Снимки: "Сега"
В интерес на истината, и други интелектуални бижута се появиха покрай управлението на Бойко Борисов.
72
9477
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
72
 Видими 
04 Февруари 2016 19:28


Народното творчество се развилня като бежанец в Кьолн на Нова година



А иначе си важи:‌ 100 дена Toleranzzeit. На 16. май, понеделник ще се тегли чертата. Може пък нещата в образованието да тръгнат към по-добро.
04 Февруари 2016 19:32
И чобан-манталитетът процъфтява... Макар че истинските чобани са хора, достойни за уважение...
04 Февруари 2016 19:41
Уау, много безпощадно бе Петьо... Здравата си я подпукал, а така и занапред
04 Февруари 2016 19:43

Рефбло

Мно'о добро
04 Февруари 2016 19:44
Народното творчество се развилня като бежанец в Кьолн на Нова година.

Това просто е брилянтно!
Та чак се вдъхнових и аз за нещо такова:
Куневситите разграбиха страната
Боковисти преди тях крадат...(пее се по мелодията на "Комунисти, комсомолци" )
04 Февруари 2016 19:44
Народното творчество се развилня като бежанец в Кьолн на Нова година.

Това просто е брилянтно!
Та чак се вдъхнових и аз за нещо такова:
Куневиситите разграбиха страната
Боковисти преди тях крадат...(пее се по мелодията на "Комунисти, комсомолци" )
04 Февруари 2016 19:51
Кунева е подъл ход на реформаторите. Сега електоратът ще я свърже с бате Бойко и неговата популярност ще падне и ще се излелее към другите десни формации, тия от РБ, вкл. и ДБГ.
04 Февруари 2016 20:07
бойко е като слънцето от онзаи история на южните съседи за бащата и синчето, дето тръгнали да хвърчат.
04 Февруари 2016 20:09
Рефбло

Мно'о добро

Присети ме за кеблото, къде се дяна тоз чиляк?! (снимка: натиснете тук) (снимка: натиснете тук)
04 Февруари 2016 20:16
Мдаааммм.....
Имало ли е случай тъдява някой да е грамотен и читав и да не е бил оплют, окалян и сравнен със земята? И то, колкото си по кадърен и годен, толкоз оплювките са по силни и единодушни....
Затова Бг НЯМА и НИКОГА НЯМА ДА ИМА лауреат на Нобелова премия, макар че през миналия век е имало поне две или три напълно подходящи кандидатури.
И пак на инат няма да излъчи и генерален секретар на ООН....
04 Февруари 2016 20:34
Каква политическа кариера бе, холан! Баба Миглена е наясно с живота. Всичко си има край, биология или Божа работа, няма значение.
04 Февруари 2016 20:39
Ама, що мрънакте срещу мадам Yes, бе ?
Да имаше спонтанно общественио недоволство по улиците ?
Значи българите са доволни, няма опасност мадам Yes да разсипе блоковете на АЕЦ от 1 до 4 клас , че и по- нагоре .
Изборът на мадам Yes беше точна моментна снимка на състоянието на обществото ни .
Подценявате мадам Yes . Така подценяваха Моников.
Тя тепърва ще върви по синекурните стъпките на Моников .
04 Февруари 2016 20:45
Кунева преди много години разясняваше Европа на две скорости, а после имаше въпроси към нея.
Моят въпрос беше - Госпожо Кунева, като твърдите, че цените на това трябва да станат европейски, цените на онова трябва да станат европейски, та защо не споменете и че заплатите трябва да станат европейски.
Кунева ме погледна с буквално тъп поглед и ми отговори - Защото Европа няма такива изисквания към нас.

Толкова за интелекта и ерудираността и.
04 Февруари 2016 21:02
Колко много думи за да се опишат лупингите на една патологична кариеристка. Тя по нищо не не отличава от Сталинка и Боковица - просто и липсват ракетите носители на тези двете - все пак тя е само снаха, а те са елитна номенклатура. А как би искала тя да е кандидатката за шефското място в ООН. Уви, всяка жаба трябва да си знае гьола, а също така и мястото в гьола.
04 Февруари 2016 21:24
Онзи ден "Сега" пусна онлайн анкета. Поискахме да разберем дали читателите ни одобряват кандидатурата на Кунева за просветен министър. При първите 860 гласували 93.72% казаха "не".

С цялото ми уважение - а защо не организирате виртуални избори и не видите колко много се различава мнението на читателите на СЕГА от това на целия електорат на България? Много вероятно е тук ГЕРБ и ДПС изобщо да не влязат в парламента, а да управлява коалиция БСП+АБВ+Атака (примерно). Така че подобни анкети нямат никаква стойност.
Смешно е да се говори, че нагаждачеството в България започва и завършва с Кунева. Имаме куп политици, сменили по няколко партии и не изключвам възможността например Корнелия Нинова да оглави БСП (кака влезе тя в политиката?), а рупорът на СДС сега оглавява Атака. Така че - критиките към министърката са правилни, но обобщенията - много тенденциозни.
Освен това мисля, че Бойко просто я отсвири от президентските избори. Сега РБ остана само с един сериозен кандидат - Даниел Вълчев. Дали няма да му предложат и на него нещо?
04 Февруари 2016 21:37
Фродо,
става дума за Кунева, какъв здрав и читав споменаваш?
Цеков -
За Кунева от интернет: Пачвра леке не хваща...
-------------
Сайтът на Генек
04 Февруари 2016 21:39
Не знам... Дотук само трима човека успяха да кажат нещо хубаво за Менги - изглежда това е цялата й партия.. Какви анкети, какви чудесии още - тя беше избрана в комплект..
Както и да е - наистина патологичен случай. То не беше "положителна енергия", то не беше "кураж", "битки", "сили" - сякаш не-знам-какво е станало...

За политическата й кариера нямам никакви опасения - сега като се доопаричи и ще си купи каквото й трябва.
04 Февруари 2016 21:39
Забравих
Г-н Цеков
04 Февруари 2016 21:49
Автора -
Но репликата за анкетата е справедлива - форумът на вестника не е представителна извадка.
04 Февруари 2016 22:09
Най-мерзкото за мен беше, когато тая заобяснява как ще ни обединява чрез националната цел образованието. Тя и национална цел
04 Февруари 2016 22:51
МОН на Р България има голям късмет! Юдеинът Танев бе заменен с криптоеврейка!
04 Февруари 2016 23:06
Абе - една нощ Кунева не спала добре. Въртяла се, пъшкала, дори температура вдигнала малко. Мислела, че е грип, а то се оказало катарзис. И на сутринта тя се събудила патриотка.
Не виждам защо да не повярвам. Но ако приемем правилото, че миналото има значение, кандидатурата на Ирина Бокова много олеква. Тоест, трябва да решим - вярваме ли в прераждането за една нощ или не. Може би Дорис ще обясни по-добре, нали иска да става джайнистка?
А иначе - у нас само за кучетата без чип е тайна, че НДСВ вкара в политиката най-големия боклук и най-голямата корупция (да ме прощава Иван Костов, но е така). Кунева, Борисов, Делян Пеевски са "царски" кадри, заедно с едни други невинни душици - Милен Велчев, Соломон Паси, Ники Маус. Е, дали царят лично ги е вкарал, или някой друг му е писал листите, а той само е козирувал - друга работа. Но както казва Бай Ганьо - не му сега времето да ги коментираме тези работи - рано е още.
Както бе заявил в едно интервю Николай Булганин - "на този въпрос не мога да ви отговоря, понеже хората, които ще спомена, са още на власт. А аз искам да умра спокойно."
Всъщност Кунева е идеалният лидер за РБ (бивщо СДС) - безкрайно амбициозна, с нереално висока самооценка и тотално уязвима за атаки. Ако вземе да разсъждава неправилно - напомняме на хората какви ги вършеше като еврокомисар и веднага е аут от политиката. Това я прави свръхудобна за Бойко и той ще я крепи докрай, дори би й помогнал да вземе цялата власт в РБ. Всъщност, те и сега могат да й ударят едно рамо, но печалният опит с Надежда Неински ги спира - ти й даваш опозиционна партия, за да я контролира от твое име - тя я съсипва за една година, понеже изведнъж решава, че е голям политик. Пък и щом самата Меркел стана за смях, а на Илиана Раева и предлагали да става вицепрезидент - по-добре да не се дърпа дяволът за опашката.
04 Февруари 2016 23:09
Лошото е, че покрай всичките тези не може да пробие никой нов.
04 Февруари 2016 23:27
В България министрите на рулетка да бяха ги номинирали, щяха да бъдат по-подходящи. У нас за да си министър, просто трябва да си наш човек и да имаш желание да крадеш, колкото се може по-вече. Другото е късмет.
04 Февруари 2016 23:53
"Катастрофата дойде отвътре - от факта, че нейните политически събратя я изоставиха демонстративно."(Могат ли въобще съинтересчиите да бъдат "политически събратя" и за колко време е отделна тема) Абсолютно същото е валидно и за "Париба", и за скоропостижно увехналата й кариера в Брюселс, след края на комисарстването й. Просто от всякъде на нея й бият шута, а не обратното. Многострадалная Шенгения именно за това е в процес на "перманентна номинация" - мноооого отдавна потвърди "Принципът на Питър" и достигна нивото си на некомпетентност. Многократните й "прераждания" са докадателство за негодността на системата, която въобще я допуска до такива нива... До поредното й умиргане куту един лебед ... Този път, обаче,май ще е за последно. Добре, че и "се случи" да заработи някое и друго ойро, че иначе ще трябва да "се номинира" за прима в "Юрдечгьол" в някоя шкембеджийница...
04 Февруари 2016 23:54
Честно казано, мисълта за министрите, които не трябвало да имат понятие от това, което министерстват, а трябвало да изработват политики, защото за работата имало експерти, ми припомня чутовната борба да първите "демократи" срещу номенклатурата.
Хвала на такива борци - бориха се, за да заменят една номенклатура с друга. Ама тяхна уж. Колко тяхна... Колкото и истинността на много апологети на сините и на ББ тук...
05 Февруари 2016 00:01
Интересното е, че първото демократично избрано правителство (на Луканов ли беше?) мина през много интересна процедура - всеки министър трябваше да представи пред Народното събрание концепцията си за управление и по нея се водеха дебати. При това - не формално, помня земеделския министър на какво го направиха, но човекът беше подготвен и се защити. А тогава срещу него бяха титани на ораторското изкуство и много обективни личности като Стоян Ганев, Димитър Луджев, закръгленият отвсякъде Йорданов и кой ли не още. Какви времена бяха само...

Апропо - завиждам на автора. Мен жена ми никога не би ме пуснала на улицата с риза като на снимката, а тя е толкова... свежа.
05 Февруари 2016 00:46
И тя със сигурност ще си задава този въпрос, независимо че .....

Да, вече се зададе този въпрос и се намериха отговорите = все от нейният душеприказчик, "седянката" Даниел Вълчев".
Но помнете ми думата, не че съм социолог или пък вангувам, но за тази личност, за този куневизъм отново и отново ще гласуват и то с хиляди на следващите избори. Каквито и да са те. Да, куневизмът е неитребим, но и куневистите тоже.

Да продължа и класацията на генек п За Кунева от Интернет - "неизтребимата хлебарка".

А за Цеков
05 Февруари 2016 00:48
Големият въпрос пред Кунева и куневизма през следващите дни очевидно ще бъде: Защо така се случи? Защо партиите не преглътнаха номинацията

След целия патос вложен в излагане на всенародното отвращение от Кунева и куневизма в статията, ако авторът наистина смята, че Големият Въпрос се състои в отношението на Партиите към номинацията, то той бодро се нарежда сред куневистите.
05 Февруари 2016 05:33
Меги си е Меги, не я ли подхранят става зла (Комарицки - Megadeath Thatcher).

Ама имаше едни уж опозиционни сили, които в деня на гласуването бяха изненадани и не можаха да се съберат в НС. Само на сметката на Боко ли ще пишем този избор?
05 Февруари 2016 07:26
http://dnes.dir.bg/ereferendum/anketar.php?id=906
А в тази анкета има близо 17 хиляди гласа и ... резултатът - пак такъв.
Особено неприятен тия дни беше адвокатът й - Д.Вълчев... Понякога изглежда като че той взема решенията вместо нея...
05 Февруари 2016 07:33
Кунева е подъл ход на реформаторите. Сега електоратът ще я свърже с бате Бойко и неговата популярност ще падне и ще се излелее към другите десни формации, тия от РБ, вкл. и ДБГ.
Хич не е подъл а пресметнат. Сега в министерството има около един милиард. Някой трябва да бръкне дълбоко в меда. Само да ви кажа, че много от измислените университети, като този в Перник, например, се държат щото партиите да перат пари през тях. Нали от министерството бяха решили да го ликвидират и Народното събрание го остави. Във Фонада за научни изследвания има изгубени милиони.
05 Февруари 2016 07:40
Мдаааамммм......
Причината да не ce харесва Кунева, всъщност, е много проста....
Ми тя има нахалството да се държи като образована, културна и възпитана дама. А от 70 години насам нашенеца с болшевишкото си мислене възприема този тип хора като негодни за нищо лигльовци, боклуци, че даже и "класови врагове"....
Къде ще се сравняват с "нашите" момчета като Тиквата, лудия Болен и т.н. Това са нашите "здрави кадри от стабилен класов произход" - май вярно цитирам едновремешното клише.....
05 Февруари 2016 08:25
Ми тя има нахалството да се държи като образована, културна и възпитана дама.

Верно че докарва малко по-наукообразни клиширани изразни средства от примерно лукарски... Но това не я прави по-приемлива.... от сто километра и личи щампата на алчност за власт. Властта за нея е консумация, и то консумация за удоволствие, просто и личи опиянението от това да е във властта и да се наслаждава на играта, която тя си представя, че играе автентично...но уви . Тя е бланка, лице без кауза, без визия и капацитет. И като погледнете кунева, лукарски, москов все актьори, които играят фалшиво, не автентични, които съзнават че са във властта случайно и краткотрайно, но това не им пречи да се вземат на сериозно... Дори герберята са по-автентични бездарници, без кауза, защото поне свикнаха със властта и не им личи толкова първоначалния възторг и леко невярване, че това им се случва на тях, както това при таканаречените реформатори, качили се незаслужено на каруцата на баце.
Наистина е изключитено тъжно, че в българския политически сорт няма нито един, повтарям нито един екземпляр, който да олицетворява почтен и честен човек, да не говорим за опозицята, която би трябвало да олицетворява алтернативата...
05 Февруари 2016 08:47
Обичам страстното перо на Петьо Цеков! А за Кунева не се тревожа,като изпадне от политиката, ще и се намери топло място в Брюксел или посланическо в лъскава страна - да си износва хубавите костюмчета. Гледай Надка и не питай.
05 Февруари 2016 08:57
И Даниел Вълчев и Меглена Кунева се пръкнаха от люпилнята на МУЛТИГРУП.
Мултаците "оправиха" индустрията ни, сега е наред образованието, щото нали, то индустрия за оправяне не остана...
05 Февруари 2016 09:01
Народното творчество се развилня като бежанец в Кьолн на Нова година.
05 Февруари 2016 09:39
Апропо - завиждам на автора. Мен жена ми никога не би ме пуснала на улицата с риза като на снимката, а тя е толкова... свежа

Снимката е правена вътре, не е казано, че Цеков ще излезе с нея на улицата.
.................

За Кунева - или добро, или нищо !
.................

След политиката, проституцията била най-"мръсната" професия ! Какво повече да ги коментираме нашите "пулитици" (пълен боклук !) ?
05 Февруари 2016 09:45
Ми тя има нахалството да се държи като образована, културна и възпитана дама

Кунева в политиката е (само като метафора, модераторе !) все едно да правиш секс с надуваема пластмасова кукла, от ония, дето имат батерия за подгряване до естствената температура на тялото... Само Пирински я бие по мазно, витиевато нищоказване ! И като него, ще се оттегли един ден на топло евро-местенце.
05 Февруари 2016 09:54
Но ако приемем правилото, че миналото има значение, кандидатурата на Ирина Бокова много олеква.

Объркал си се.
Докато упреците към Бокова са за прегрешения на нейни близки роднини, Кунева има свое лично много срамно и позорно минало - преговорите за присъединяване на Бг към ЕС, които й донесоха прозвището "мадам Yes" и които тя проведе в ущърб на националните интереси. В моята лична класация на националните предатели Кунева дели първо място със Соломон Паси.
05 Февруари 2016 10:30
Апропо - завиждам на автора. Мен жена ми никога не би ме пуснала на улицата с риза като на снимката, а тя е толкова... свежа.


Че какво му е на ризата на автора?
05 Февруари 2016 10:35
Автора -
Calina Malina -
05 Февруари 2016 10:45
Кунева е една красива и умна жена. Освен това политик.
05 Февруари 2016 10:53
Боже, Боже!..

Мигленчето не влиза в понятието Калинка, 'уникално бижу' е...
05 Февруари 2016 10:55

kotarak
05 Фев 2016 10:45

Кунева е една красива и умна жена. Освен това политик.


Сложи барем едни кавички, де!
05 Февруари 2016 11:27
Няма анкета в порталите , в която българите да не са забили поне едно 78 % - "Не" на назначаването на мадам Yes за министър .
Друг е въпросът къде блеят и защо на изброи допускат такива като нея да влязат в парламента .
05 Февруари 2016 12:20
Петьо Цеков
Как се обогати езика ни: куневизъм, Чехльо, калинки, Jeleva, случва се, визионер, експертиза ...
Но по-беден, по го биваше.
05 Февруари 2016 13:04
А иначе - у нас само за кучетата без чип е тайна, че НДСВ вкара в политиката най-големия боклук и най-голямата корупция (да ме прощава Иван Костов, но е така)
Много обичам шамапството. То е като глас от отвъдното - винаги е готов да обясни как живота, моя живот, живота на другите, започва от живота на Шамана. Ако нямаше толкова много боклук преди НДСВ, а вместо това блестяха с "ослепителна чистота", НДСВ нямаше да се появи. И да, корупцията не е най-големия бич. Пред простотията всичко останало бледнее.

Ми тя има нахалството да се държи като образована, културна и възпитана дама.
То и в очите на Цецо апартаменто Бойко минава за "образован, културен и възпитан джентълмен". А за нашенеца с либерално безсмислие "очите на Цецо" стават "демократична ценност", що трябвало "човешките права" на цецо да се защитят. При все, че никой не ги е застрашавал.
май вярно цитирам едновремешното клише.....
Не го цитирате - живеете си в него, пак едностранчиво, макар и да е "от другата страна".
05 Февруари 2016 13:14
Това "Куневизъм", ми звучи като Комунизъм, бря
05 Февруари 2016 13:15
Ми тя има нахалството да се държи като образована, културна и възпитана дама.

Има лустро. Признавам.
И това е всичко, което има.
Извънредно е подходяща за кралски балове.


Това каква връзка има с българското образование?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД