:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 230
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Дания излезе от Европол



от вчера, но ще продължи сътрудничеството с организацията под различна форма. В събота по време на срещата на върха на ЕС в Малта датската полицейска служба и европейската агенция подписаха специално споразумение, което дава на Копенхаген достъп до базата данни на Европол, какъвто имаше досега. Причината за напускането на Дания е, че Европол от вчера промени своя статут и стана наднационална структура на ЕС. Това не позволява на Дания да остане негова членка, тъй като през 1992 г. с влизането си в ЕС страната получи правото да не участва в общоевропейските политики, свързани с правото и вътрешната политика.



Френски спецсили са ликвидирали



около 20 джихадисти в края на седмицата в Мали, край границата с Буркина Фасо, предаде БГНЕС. Операция "Бархан" на френските сили започна на 1 август 2014 година с участието на 3-хилядна френска част, която е с постоянна база в столицата на Чад - Нджамена. Операцията се подкрепя от пет страни, които са бивши френски колонии в района на Сахел - Буркина Фасо, Чад, Мали, Мавритания и Нигер.
825
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД