:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 238
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
В цял Израел почетоха с двеминутно мълчание и вой на сирени паметта на загиналите войници на еврейската държава в Деня за възпоменание на падналите израелски войници и на жертвите на тероризма.
43-годишен българин е задържан



от унгарската полиция за трафик на бежанци. Той се опитал да мине румънско-унгарската граница през пропускателния пункт при град Батоня с 10 нелегални мигранти в лек автомобил. При последвалите проверки се оказало, че транспортира граждани на Сирия, Афганистан, Индия и Ирак. Те също са задържани, а самоличността им тепърва ще се изяснява. Според унгарската полиция групата преминала нелегално от България в Румъния, след което се насочила към Унгария. На българина са повдигнати обвинения за трафик на хора, съобщи в. "Български новини".



Черна гора ще внася 450 000 евро



годишно в НАТО, съобщиха от министерството на отбраната в Подгорица. Това представлява около 0,027% от общия бюджет на Алианса, като това са и единствените средства, които балканската държава се ангажира да дава за организацията. Съобщението на ведомството идва, след като по-рано председателят на Демократическата народна партия Милан Кнежевич заяви, че членството в НАТО ще струва около 70 млн. евро годишно.
707
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД