:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 246
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Незаконен строеж в Калиакра



установи регионалната Инспекция по околна среда във Варна, съобщиха от там вчера. Строежът се извършва в землището на Българево, в защитена зона. Имотът е в урбанизирана територия и за него има разрешение за строеж, издадено от главния архитект на община Каварна, което вече е изтекло. След изясняване на всички факти и обстоятелства по случая ще се предприемат административно-наказателни действия от компетентните органи, включително премахване основите на строежа и възстановяване на терена, съобщават от РИОСВ.



Цял клас първолаци



във Видин се оказа изключен от училището, в което е записан, стана ясно от репортаж на Нова тв. Абсурдната ситуация е в 5 ОУ. Директорката Пролетка Цветкова обясни, че общината я задължила да разформирова една от петте паралелки първи клас, защото в други училища не достигали деца. В същото време става дума за деца, които са ходили на предучилищна и дори на лятно училище в Пето. Родители заплашват да бойкотират преместването и на 15 септември да заведат децата си именно там.
792
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД