:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 189
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Най-предно

класирана от българите на световното първенство по шахмат за юноши и девойки до 20 г. в Тарвизио (Ит) след 7 кръга е Габриела Антова, която е 24-та с 4 т. Симонета Иванова също има 4 т., но е 35-а по допълнителни показатели. При юношите Мартин Петров е 46-и с 4 т.



Трикратната

европейска шампионка по бокс за девойки Еми-Мари Тодорова спечели първата си среща в кат. 48 кг на световното девическо първенство в Гувахати (Инд) - 5:0 5:0 съдийски гласа срещу Дениъл Клейтън (Авл). Във II кръг Тодорова ще се бие срещу Ниту (Инд), която я победи във финала на турнира "Балкан" преди месец в София. Мелис Йонузова (69 кг) отстъпи на старта с 0:5 гласа пред Астха Пахва (Инд). Директно от II кръг ще започне Аслъхан Мехмедова (60 кг).



Втора

поредна загуба допусна Даниел Иванов-Аоияма на сумо турнира във Фукуока (Яп). В 10-ия ден българинът с ранг 11-и маегашира бе избутан от 13-и маегашира Аминишики и вече има баланс 2-4-4 (4 от пораженията на нашия са служебни заради дните, в които лекуваше травма в десния глезен). Днес Аоияма ще се бори с колегата си по ранг Асанояма (4-6). На дохиото в 11-ия ден ще се качи и другият българин в лигата - Венцислав Кацаров-Торакио (5-0) излиза срещу Масутенрю (5-0) в 5-а дивизия "джонидан".



Международната

федерация по автомобилни спортове (FIA) върна депозита за участие в шампионата на Формула 1 през 2017 г. на несъществуващия вече тим "Манър". Заради финансови проблеми още през януари отборът премина под външно управление на компанията FRP Advisory. Жестът на FIA е, за да помогне да бъдат изплатени дълговете на тима.



От "Уилямс"

обявиха, че все още не са завършили преговорите с Роберт Кубица. След оттеглянето от Формула 1 на бразилеца Фелипе Маса в края на сезона, се очаква полякът да го наследи в отбора. "Преговаряме и още не сме решили кой ще замести Маса. Ще обявим, когато имаме решение, но няма да е в предстоящия последен уикенд в Абу Даби", се казва в прессъобщение от "Уилямс".
610
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД