:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 224
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Играчите избраха Салах за №1 в Англия

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Мохамед Салах
Звездата на "Ливърпул" Мохамед Салах спечели наградата за играч на сезона на Асоциацията на професионалните футболисти в Англия. 25-годишният египитянин изравни рекорда на Алън Шиърър и Кристиано Роналдо за 31 гола във Висшата лига, като може да го подобри до края на сезона. Салах има общо 41 гола във всички турнири и може да подобри постижението на Йън Ръш от 47 попадения през сезон 1983/1984.

Салах стана първият египтянин, печелил наградата, и 7-и играч на "Ливърпул" с това отличие. Той изпревари трима играчи на новия шампион "Манчестър Сити" - Кевин де Бройне, Лерой Сане и Давид Силва, както и Хари Кейн ("Тотнъм") и Давид де Хеа ("Манчестър Юн"). Сане бе избран за най-добър млад играч.

"Чест е за мен да спечеля наградата на играчите. Не получих шанс в "Челси" преди, но беше ясно, че ще се върна и ще покажа на всички моя футбол. Върнах се като различен човек, мъж и играч", каза Салах, който е с основна заслуга и "Ливърпул" да стигне до полуфиналите в Шампионската лига.

Мениджърът на "Манчестър Сити" Пеп Гуардиола обаче смята, че Де Бройне заслужава наградата. "Когато анализираме 9 или 10 месеца, няма по-добър играч от него. Може би други имат по-добра статистика от него, но той е в отбора, който спечели титлата 5 кръга преди края", каза Гуардиола, чийто тим разби с 5:0 "Суонзи" и вече има 90 точки във Висшата лига. Други резултати от неделя: "Арсенал" - "Уест Хем" 4:1, "Стоук С" - "Бърнли" 1:1.
784
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД