:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 199
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Барса" покори Испания за седми път в последните 10 години

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът на "Барселона" Андрес Иниеста (№8) се е хванал за ръце с останалите си съотборници и всички подскачат в кръг след спечелването на 25-ата шампионска титла на Испания, което стана благодарение на победата с 4:2 навън над "Депортиво" в 35-ия кръг. Други срещи: "Хетафе" - "Жирона" 1:1, "Алавес" - "Атлетико" (М) 0:1, "Валенсия" - "Ейбар" 0:0.
"Барселона" вече официално е шампион на Испания, след като победи с 4:2 "Депортиво" в Ла Коруня в мач от 35-ия кръг на Примера дивисион. Каталунският клуб спечели общо 25-ата си титла и 7-а в последните 10 години.

"Барса" е в серия от 41 мача без загуба в Ла Лига, като може да стане първият тим, станал шампион без загуба. Каталунците си осигуриха и дубъл, след като 8 дни по-рано взеха и Купата на краля.

Иначе Лионел Меси вкара хеттрик за успеха срещу "Депортиво". Той и Андрес Иниеста вече имат по 9 титли в Примера дивисион и подобриха рекорда за играч на "Барселона". Досега те деляха върха заедно с Шави Ернандес. Абсолютното постижение в Примера обаче е на легендата на "Реал" (Мадрид) Франсиско Хенто, който има 12. Меси и Иниеста вече са с по 32 трофея с екипа на "Барселона". Аржентинецът може да излезе начело в класацията, тъй като за Иниеста това е последен сезон с екипа на "Барса".

"Бяхме по-добри от всичките ни съперници. Загубихме само веднъж за Купата - от "Еспаньол", и веднъж в Шампионската лига - от "Рома". Съжаляваме, че не успяхме да спечелим в Европа и да изпратим Иниеста с требъл", каза Меси.
1114
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД