:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 174
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Джордж Сорос ще премести

източноевропейските си операции в Берлин от унгарската столицата Будапеща заради репресиите от страна на властите в Унгария, съобщиха от "Отворено общество", цитирани от агенциите. Една от причините е налагането на 25% данък върху чуждестранните дарения на неправителствени организации (НПО). Унгария даде правото на вътрешния министър да затваря НПО, ако реши, че тя застрашава националната сигурност. Фондацията на Сорос бе във фокуса на вниманието и на Виктор Орбан. Унгарският премиер критикува остро "Отворено общество", като дори го обвини, че се меси в унгарската политика и води либералната опозиция. Унгарският новинарски сайт 444.hu уточни, че "Отворено общество" ще бъде затворена на 31 август, като първо ще се премести във Виена и след това - в Берлин.



Властите в Чехия смениха директора

на армейски изследователски център, свързван със случая "Скрипал", предаде ТАСС. Министърът на отбраната Карла Шлехтова освободи от длъжност Бохуслав Шафарж, който ръководеше военноизследователския институт на чешката армия в град Бърно, в който бе тестван невропаралитичният газ А320. Шафарж ще остане служител в института. На сайта на министерството, където е публикувана тази информация, не се съобщават причините. Институтът ще бъде оглавен временно от настоящия заместник-директор Йозеф Грънчиржик. В началото на месеца стана известно, че невропаралитичният газ новичок, с който бе извършен нашумелият опит за убийство на руския двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия във Великобритания, се е произвеждал и складирал в незначително количество в Чехия.

1
1381
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
16 Май 2018 23:58
Това с 25 % ми харесва. И при нас бюджетът има нужда от свежи пари. Айде Гербери, юруш на процентите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД