:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 173
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Волейболният

женски отбор на България победи с 5:0 гейма състава на Словакия и във втората контролна среща, играна в столичната зала "Христо Ботев". Двата спаринга бяха част от подготовката на националките за Златната европейска лига, в която те започват с три домакински мача в зала "Христо Ботев" - срещу Португалия (19 май), Азербайджан (23-и) и Украйна (26-и).



Разпределителката

на националния отбор по волейбол Петя Баракова ще играе през следващия сезон в полския "Девелопрес Скайрес" (Жешув), където треньор е италианският специалист Лоренцо Мичели. През миналия сезон Баракова бе в румънския "Алба-Блаж".



Реми

на 80-ия ход завърши партия №9 за световната титла по шахмат при жените между китайките Цзюи Вендзюн и Тан Чжуни. Претендентката Вендзюн бе с черните фигури. Тя води в резултата с 5:4 преди последната от планираните 10 партии, която ще се играе на 18 май в Чунцин (Кит). Чжуни стана световна шампионка на световното първенство по нокаут система в Техеран миналата година, а Вендзюн е победителка в сериите Гран при.



46-годишният

Яромир Ягър възнамерява да играе и през следващата година за хокейния отбор на "Кладно Найтс", на който той е съсобственик и президент. Чехът започна сезона в НХЛ в тима на "Калгари", но след само 1 гол и 6 асистенции в 22 мача и контузия на коляното напусна и се завърна в родината си в края на януари. Ягър не успя да се възстанови и да играе за "Кладно" през този сезон, но обяви, че остава и другия. Легендарният нападател има 24 сезона в НХЛ, в която е трети във вечната ранглиста по изиграни мачове (1733) и по отбелязани голове (766), както и втори по точки (1921).
865
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД