:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 241
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СЛУЧКИ, КОИТО СЕ ПОМНЯТ

"Най-силният урок по благородство, който сме имали в "Море от любов", бе така наречената Лесидренска история. 38-годишният Жоро от София направи обяснение в обич към бившата си тъща и своята майка. Отивайки при него, аз научих, че съпругата му е загинала при катастрофа, а е била бременна в осмия месец. Колата е управлявал той. След този случай двете майки не само не намразват виновника за трагедията, а го обграждат с цялото внимание, с което биха обградили собственото дете. Няколко години по-късно той се влюбва и решава да запознае двете жени с нея. Иска да направи скромна сватба, но те настояват булката да е с бяла рокля и да изживее момента така, както подобава. Съответно приемат и новата му жена, и двете им деца като свои родни внуци. И до ден днешен - над 10 години, живеят като истинско семейство. Беше много трогателно. Жените бяха безкрайно изненадани."

***

"Много нестандартно послание, което сме носили, бе това на една майка, изоставила преди 13 години своя син по принуда и от бедност. От 5 години тя опитва по всякакъв начин да го намери, включително с помощта на Агенцията за закрила на детето и т.н. И накрая тя дойде един ден до редакцията, вкопчи се за ревера ми и каза: "Знам, че само вие ще ми помогнете." Наистина, костваше ни огромни усилия, доста от които нелегални, като проникване в информационната система "Есграон" на България, която е с ограничен достъп. Намерихме го момчето. Беше много шокираща среща, доста конфузна. На финала дори в студиото не стана ясно дали те ще останат да живеят заедно. Месец по-късно разбрахме, че са се събрали. Бяха намерили общ език, бяха си разказали нещата и се чувстваха щастливи."
1226
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД