:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Без камери на дербито?

К.Костадинов рефер на мача в Пловдив
Чаканият с нарастващ интерес сблъсък "Локо" (Пд) - ЦСКА може да не се предава по телевизията. Това ще стане, ако домакините изпълнят заканата си да не пуснат камери на БНТ. Конфликтът е за неполучени суми от тв права. От "Локо" се оплакват, че не са видели и лев от началото на сезона. Шефът на ПФЛ Валентин Михов обясни, че сумата е нищожна, тя е дължима и към останалите клубове от "А" група, а вината за забавянето е у притежателя на правата. Той заплаши пловдивчани с глоба, ако спазят ултиматума си.

Вчера за рефер на срещата бе назначен Костадин Костадинов. Ще му помагат Н.Джугански и В.Гаврилов.

"Еврофутбол" постави коефициент 2.20 за победа на "Локо", 2.80 за равен и 2.50 за успех на ЦСКА.

Халфът Иво Михайлов ще бъде в групата на "черно-белите", а вече е излекуван и македонецът Роберт Петров. Той ще бъде гледан в срещата от националния си селекционер Драган Канатларовски. ЦСКА ще е без Жоао Пауло Брито, който ще почива поне седмица заради травма на шийните прешлени.

Полицията вчера забрани на мача да се внасят знамена на "Ботев" (Пд). В барчетата край стадиона пък няма да се продава пиене.

СПОР

Eмил Наков
"От миналата година досега не сме взели нито стотинка. Не ми е ясно как се разпределят приходите и как се изплащат. Този сезон не сме видели нито цент. Ако не ни платят дължимото от миналата година, няма да допуснем камери на стадиона в неделя. Това не е бунт, а ултиматум, с който приканяме да получим своето. Иначе "Локомотив" няма абсолютно никакви претенции за избора на съдия за мача с ЦСКА. Ще приемем всяко решение на Съдийската комисия. Този сезон сме взели решение в "Локомотив" да не коментираме съдийските решения и както виждате го спазваме стриктно".
 
Валентин Михов

***

Валентин Михов
"Учудвам се, че някои още не са научили изготвените правила, нека ги прочетат. По-голямата част от парите се разпределят в края всеки сезон. Съотношението е 70:30 в полза на отбора-домакин.

До Нова година всеки отбор има да получава по 3000 лева и ако за "Локомотив" те са голям проблем, още утре (б.р.-днес) ще им ги изпратя лично. Въпросните пари още не са преведени на нито един клуб.

Иначе в цяла Европа се играят мачове през декември, само в България времето е проблем. Пролетта ще бъде много по-натоварена - от 17 февруари до май няма да има подходящи дати".
38
1155
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
38
 Видими 
05 Декември 2003 00:32
Това понамирисва на втора поредна служебна победа над същия отбор ?
05 Декември 2003 00:48
Това понамирисва на КУР ЗА ЛЕФСКИ - ОЛЕ<ОЛЕ<ОЛЕ - ОЛЕ<ОЛЕ<ОЛЕ!
05 Декември 2003 08:38
Този филм сме го гледали и гледали. Мачът ще го дават ако ще и, някой да не ме разбере погрешно ама този лаф го има отпреди да се ритне топка в България, свинка на джамия да се качи.
05 Декември 2003 08:39
Понамирисва на победа, пълен стадион и
КОЙ КАЗА:



MAGNY-COURS за левски, ОЛЕ!
05 Декември 2003 08:40
Боклук - надървил съм го. Отваряй устата!
05 Декември 2003 08:55
Наков мълча цял сезон, вече взех да си мисля, че нещо не е на себе си. Но навреме се обади де
05 Декември 2003 10:11
Зема да ида ли, що ли... има там едно местенце, "Терасите", точно под "конюшните" дето има едно мезенце за мастика, 7-8 различни хапванки.. Нещо като the best of mastika мезета Па и мач мое да гледаме
05 Декември 2003 10:22
vlade, сега ще ти светна една страшна рецепта за мезе на мастика . Взимаш орехови ядки , извара с чесънче я пасираш да стане като пастет .Мажеш върху ядките и готово .Научих я от един дядо от Панагюрище преди 30 години . До тогава не помирисвах мастика , но тогава направо ...
05 Декември 2003 10:28
dunai,
схемата ще бъде отработена още този уикенд Мерси. Мастиката е мераклийско пиене и си иска мераклийски мезета Аз сега за Никулден мисля да се натегна на проекто-родата като направя маринован октопод на скара. УтепАло се е за мастика. Ако те интересува как се прави, моем да обЯсним
05 Декември 2003 10:32
Понеже тук Михов се оплаква за отлаганията да взема отношение.
Това да не е събеседник по желание?!?
Не били добре терените - ами това да не е от времето?Големи загубеняци има навсякъде, дренажа е окаяно състояние на почти всички терени и не може да издържи за един полусезон даже. Да си оправят дренажа и после да ми лаят че играли на блато, картофена нива и тем подобни лафчета дето си ги вадят всеки път от джоба! През Февруари да не мислите че след цяла зима киснене ще са по-добри терените! Напротив, много по-зле ще са.
Представете си Перуджа и Сампдория или Атлетик Б. и Бетис да отидат и да кажат че нямало да си играят мача тази година а догодина! Щот' така решили, и нали времето таковата и облаци даже имало, долара пада и има атентати и на баба им шортите!
Никакво отлагане, и на Нова година ако трябва ще играят тези глезльовци!
Аман от този псевдофутбол дето си го подритваме тука!!!
05 Декември 2003 10:35
vlade, един майстор-готвач ми светна за октопода , че месото му не ставало жилаво и не се втвърдявало ако се вари в прясно мляко . Не съм го пробвал , в смисъл аз да го направя , но съм хапвал и наистина е трепач .Паниран и полят с "Хайникен" е направо върха .
05 Декември 2003 10:47
dunai,
значи аз знам два начина как да не се втвърди. Единия е след като го хванеш да го измлатиш поне 200 пати в нЕкоя по-голема скала. Това сериозно. Другия, който практикувам откакто не си ги ловим сам е да се сложи в тенджера без грам вода на умерен огън. Той сам си пуска малко, а основно омеква от парата. Като порозовее го вадиш, нарязваш на по-едри парчета и го слагаш в марината от вино, лимон, зехтин и риган. Да преседи една нощ така, а на другия ден го мяташ на скарата като го понамазваш чат-пат с маринатата. Като почне леееко да загаря е готов. Убиец е за мезе. Изглежда така - (снимка: натиснете тук)
05 Декември 2003 10:50
vlade, в какво съотношение се слагат тия работи за маринатата ?
05 Декември 2003 10:55
Дунай и Владе Кефите мЪ мЪксимално. Доживяхме да нИ сЪ пЦуем, а да си разменяме рецепти Още веднъж

05 Декември 2003 10:58
Аз им пиша за сериозни теми, те си разменят рецепти 'начи!
05 Декември 2003 10:59
Половин чаша зехтин, 1/3 чаша оцет, една чаена лъжица риган, половин изтискан лимон, вино колкото ти се отдели от сърцето . Ако искаш може да сложиш и половин чаена лажица черен пипер и 1-2 скилидки намачкан чесън. Това е за кам кило, кило и половина октопод.
05 Декември 2003 11:00
Suomi,
we are getting in touch with our feminine side
05 Декември 2003 11:06
Владе,
като гледам за какво пиене иде реч едва ли!
05 Декември 2003 11:09
"Без КАЛМАРИ на дербито". Kакви октоПУСИ ви гонят, не четете ли заглавието.
05 Декември 2003 11:26
Суоми и на мен ми писна от тези глезльовци. Не стига , че годишно играят по пет мача като хората а непрекъснато мрънкат за нещо. Сега като застудее, терените ще станат твърди и ако няма половин метър сняг, не пречи да се играе. А напролет какво ще бъде времето само един господ знае. Може да стане една кал не ти е работата.
05 Декември 2003 11:27
Ей не въ е срам!!!
Аз едвам чакам да стане обед да ида да отразя нещо за хапване, че от сутринта ми стърже корема ... а наш'те тука наредили менютата...
Яжте си октопусите, аз ще наблегна на пилешка скара - може и с една Загорка
Аре чао...
До след обед!
05 Декември 2003 11:40
05 Декември 2003 11:43
Аз пък ще наблегна на скаридите за обяд обилно полени с бира.
05 Декември 2003 11:47
Абе хора вие какви заплати взимате!?!
Само аз ли набивам грах с месо?
05 Декември 2003 11:49
A nazdrave - weekenda zapo4va otrano
05 Декември 2003 11:53
Suomi,
грах с месо? Цитирам бабата на един мой приятел, когато в ранната му детска възраст го хванала да...ммм...to beat the meat
.
"ФИтишИст!!! Шъ ослИпеИш!!!"
.
05 Декември 2003 12:01
Понеже сме на кулинарни теми да споделя и аз нещо.
Снощи гледах по Анимал Планет предаване за... прасенцата!
Наистина беше занимателно.
Например обидата "потиш са като прасе" е напълно безпочвена, защото те нямат потни жлeзи.
Валят се в кал именно поради тази причина и да се спасят от бълхите.
На някой прасенца се инжектират човешки гени, за да могат после да се трансплантират на хора. Изследват се съня на малките прасенца защото е доказано, че съня им наподобява този на хората. Плюс това им се приписват само човешки качества.
Също били и претенциозни за ядене. От 200 зеленчука те отказали 170!
И не се тъпчат а ядат по-начесто защот имат малък стомах.
Като сложиш, че са и умни май прасенцето измества кучето като домашен любимец!
05 Декември 2003 12:03
Фин,
к'во се жалиш щом граха е с месо?
05 Декември 2003 12:06
Финландец , след твоите писания за прасето почнах да се навивам да си взема някой фен на цска за домашен любимец . Така е , като заклах Стойчо .Ама той не беше интелегентен . Ядеше , не наддаваше и си ходеше по голяма и малка нужда във водата за пиене .
05 Декември 2003 12:16
dunai , zna4i dobre si mu izbral imeto (the "real" one acts in a very similar way) sere na mete noto
05 Декември 2003 12:20
дунай,
именно хора като тебе са измислили такива обиди за прасетата.
Всеки си отговаря за себе си, и аз искам да си взема жираф вкъщи ама не става нещо.
Едно прасе не може да е подло, гадно, двулично, но човек може, не го забравяй!
05 Декември 2003 12:24
"Twelve voices were shouting in anger, and they were all alike. No question, now, what had happened to the faces of the pigs. The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which."
.
George Orwell (1903–1950), Animal Farm
05 Декември 2003 12:30
Владе
Класика в стила си е направо!
05 Декември 2003 12:30
Пичове , явно съм засегнал нежни струни в душите ви . Макар да чета подобни работи за говежди стадиони ,обори и т .н .- извинявайте . Нали знаете , по- лесно е да сереш на метеното от колкото да метеш насраното .
05 Декември 2003 12:36


all animals are equal but some animals are more equal than others.




05 Декември 2003 12:37
Dunai и Vlade, развалихме ми форума, бе, пезевенки с пезевенки. вашта мама. рецепти ше си разменята... вместо да си разменим по една пЦувня на Лески и на ЦЕЦКА, мезета... кур, кур за такива като вас ))))))))) и бира, разбира се.
.
сега прочетох и това за beat the meat. ахам дали от там идва името на Meat Beat Manifesto (ili Beat Meat Manifesto), така и не научих името на една от любимите ми банди (дори не съм сигурен дали е един човек или много, ама прави яка музика).
.
Без камери на дербито

Жорето Илиев е платил да не му дават резиля по цялата Бугариа негов'та мамица кюстендилска...
и една мъдрост от познат стар косовар: "Стаурец йебе зайчица"
в превод, "плъх ебе зайкиня"
знам, безсмислено звучи, ама поне звучи смешно.
05 Декември 2003 12:37
Сю, ми ние това много добре го знаем, нали за това ядеме най много свинско
айдеееее на пържолитееееееее:
(снимка: натиснете тук)
05 Декември 2003 12:40
Рейджич, искам да направя едно уточнение: бат Жоро Илиев е от Кресна, малце по на долека от Джумаята
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД