:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КЛАСИКА В ЖАНРА

Оперен деликатес за колекционери и меломани

Безценни оперни шедьоври в изпълнение на световноизвестни певци са събрани в "Classics Forever". Дискът, който излезе на пазара с марката на "Орфей мюзик/Warner" и БНР, ще допадне както на колекционерите, така и на по-масова аудитория.

В албума са попаднали най-прочутите оперни арии и дуети, като "Nessun dorma" от "Турандот" на Пучини, "La donna e mobile" от "Риголето" на Верди, "Una furtiva lacrima" от "Любовен елексир" на Доницети и т.н. Изпълняват ги емблематични имена в жанра - Пласидо Доминго, Хосе Карерас, а така също и някои тепърва набиращи скорост певци, като Хосе Кура. Интерес представляват интерпретациите на Ал Бано и Барбара Хендрикс в дует с Лука Каноничи. На родните ценители най-голяма радост изглежда ще достави последната ария - от "Мадам Бътерфлай" на Пучини, тъй като я изпълнява примата Райна Кабаиванска.

В диска са намерили място 16 шедьовъра на оперното изкуство от автори, като Верди, Моцарт, Бизе, Росини, Офенбах, Белини, Доницети, Пучини, Джордано. А изпълненията със световни оркестри, между които Лондонската и Берлинската филхармония, са на такава висота, че ще задоволят и най-претенциозните.
445
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД