:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мажоретки шестваха в Кърджали, в Пловдив се черпиха с баклава

На трите пилона пред областната управа в Кърджали вчера се ветрееха знамената на България, ЕС и НАТО. Байракът със звездата на алианса бе закачен още предния ден поради невъзможност да бъде тържествено издигнат по време на празника - липсвал съответният механизъм. За да направи място беше свален американският флаг.

Кърджалийци се бяха евакуирали по вили и градини, поради което рехаво гражданство уважи присъединяването ни към НАТО. Мръзнещи мажоретки трябваше да поведат развълнувано градско множество в шествие. Те обаче се добраха до мястото на тържеството, следвани единствено от малък духов оркестър. Пред чиновниците от областната и общинската администрации актьор, известен с ролята на клоуна Рокококо, прочете оптимистично слово за НАТО-вското ни бъдеще. В храма "Св. Георги Победоносец" пък вървеше поръчаната от СДС специална служба за здравето на българските армейци-натовци.

И варненци приеха сякаш мимоходом, че стават "източна граница на Алианса". Малцина бяха хората, дошли специално на площад "Независимост" за тържественото вдигане на държавното знаме и това на общината заедно с флага на пакта. На тържеството за приемането ни в НАТО обаче дойдоха консулите на Русия и Украйна.

60 "звездни бомби" бяха поръчани в Пловдив снощи в чест на приемането ни в НАТО. На пл. "Централен" пловдивчани разглеждаха наша бойна техника и екипировка. С шампанско, уиски и баклава, донесени от представителите на ДПС, общинските съветници отпразнуваха влизането в алианса. Специално за случая са били поръчани натовско знаме и телевизор.
6
616
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
03 Април 2004 03:22
Da badesh mazhoretka u Kardjali - eto taka razbiram visokoriskovite misii! A imashe li majoreti?
03 Април 2004 06:45
За да направи място беше свален американският флаг.
Щом трябва! Спомням си как по време на ком. окупацията хората живеещи по по-високите етажи бяха принуждавани да провесват от балконите си съветските знамена. Парчетата плат бяха чудесно средство за бърсане на нос. Майка му на един такъв съсед все ни се караше, че трябав пак да пере парцала заради такива хигиенични прояви. Всичко по предназначение!
03 Април 2004 23:55
а аз с удоволствие бих провесил чифутската свиня на някое дърво, вързан прес врата!
04 Април 2004 00:58
Елате в сряда, 7.04.2004 г. от 13 часа пред Народната библиотека на шествие до Столична община да се преборим за запазване на цените на картите на ученици, студенти, пенсионери и инвалиди. Там от 16 часа по тази тема ще заседава Транспортната комисия на СОС. БСП (19 гласа) до сега, а вече и Гергьовден (7 гласа?) са против увеличението! Не стигат 5 гласа на съветници. (снимка: натиснете тук)
04 Април 2004 04:28
"Пред чиновниците от областната и общинската администрации актьор, известен с ролята на клоуна Рокококо, прочете оптимистично слово за НАТО-вското ни бъдеще."
........................................
Добре де какви са тези дивотии???Кой малоумник го е измислил това???Как искат след това да им вярват хората??Защо размахват НАТО и ЕС като някакви панацеи пред хората??Като влезем в НАТО мед и масло ще потече от чешмите в БГ.Като влезем в ЕС ще има и трета чешма във всяка къща - за бира!!И като влезем и не стане точно така кой ще отговаря на неудобни въпроси и как?Или на принципа "За всичко си има хора".
04 Април 2004 05:43
Всичко хубаво, само дето не разбрах, кога НАТО ще напълни хладилника на българите.
За хладилниците на Паси и Мони знам, че са отдавна пълни! Банковите сметки тоже!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД