:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И Петканов се закани с арести на висши чиновници

Очакват се изненади с арести на длъжностни лица на високи постове и на мафиотски босове, предупреди вчера и вътрешният министър Георги Петканов. Така той на практика потвърди думите на главния прокурор Никола Филчев от преди ден, който също се закани да има разследвания и арести, както на престъпни босове, така и за "действащи в момента длъжностни лица на високи постове за прояви на корупция".

Много пъти съм ви казвал, че се разследват висши държавни служители, не мога да кажа имената, нито пък броя, каза Петканов на излизане от президентството. На въпрос има ли сред разследваните и министри Петканов отвърна "Чакайте да питам ген.Бойко Борисов" и тръгна да го догони.

"Вчера /б.р.1 април/ трябваше да ме попитате това, но сте пропуснали", каза главният секретар на МВР и си замина.

Министър Петканов призна още, че посланици на европейски страни са протестирали пред него заради режима за регистрация на чужденците.

"Една част от тези посланици, които предявават претенции към нас, не знаят как стоят нещата в собствената им страна", коментира вътрешният министър. Според него задължителна регистрация има във всички европейски страни, различни били само сроковете. "Започва се от минимален срок 3 дни, най-често срещаният е 7 дни. Следователно ние не сме изключение и се съобразяваме с европейските правила. Досега срокът за регистрация у нас беше 48 ч., сега го направихме 5 дни", обясни МВР-шефът.
10
721
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
03 Април 2004 00:46
А професори по данъчно право, изнудващи студент/ките си за подкуп, ще арестуват ли???
03 Април 2004 01:13
Собствено казано, ако ги арестуват без да ги предупреждават, ще бъдем по-приятно изненадани, а да не говорим пък, ако ги и настанят в решетъчното заведение с раирани костюми за по-продължителен период от време.
03 Април 2004 05:01
ТЕЗИ КОИТО ЧЕКАТ ГОЛЕМИ РИБИ ДА БЪДАД СЪДЕНИ ЩЕ ИМА ДА ЧЕКАТ МНОГО ВРЕМЕ. НА ПРОКУРОРИТЕ СМЕ ИМ ДАЛИ УКАЗАНИЪЯ С КОИ (уж големи риби) ДА СЕ ЗАНИМАВАТ. А ПЪК НИЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ КАКТО СИ БЕШЕ, САМО ДЕТО ВЕЧЕ СИ ПОИЗПРАХМЕ ПАРИТЕ ТА И ЗА ТОВА НЕ МОГАТ ДА НИ ХВАНАТ. ХА ХА ХА. А КОИ СМЕ НИЕ , ВИЕ НЕЩАСТНИ ТЪПИ гласоподаватели , ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ПОНЕЖЕ НИЕ КАЗВАМЕ КАКВО ДА СТАВА И ТАКА ЩЕ СИ БЪДЕ. ХА КАЖИ НЕЩО БАТЕ БРОЙКО. НЯМА ЛИ ДА НИ АРЕСТУВАШ ЗА НЕЩО. НАЛИ СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БАРАБАР С ТЕБЕ ОТИВАТЕ НА КИНО. ХА ХА ХА.
03 Април 2004 07:10
Само така, Мутри Мутрев, к'во си мислят тия?!
Когато трябва да се арестува някой така ли се прави?
Демек: "Внимавай, Пешо, утре ти пращам, ченгетата да те окаушат, щото има данни, че нещо си пипал!"
Значи, много да внимават тези, дето нищо не са виновни, щото някои ще се опитат да си измият ръцете с тях. Ако не стане номера, поне ще отчетем дейност и ще кажем: "Ние ги фанахме, прокурора ги изтърва!"
А бе тия номера от Буш ли ги научиха? "Внимавай Садаме, че ще те пипнем!"
'а стига бе!
03 Април 2004 08:38

Брей, голямо канене, голямо заканване и назландисване...Малко на сиганска работа прилича, ша знайш
03 Април 2004 08:49
И аз им се заканих..........., а ВИЕ??????????????????
03 Април 2004 13:12
ХА-ХА-ХА !
Май това е първоаприлса шега!
03 Април 2004 13:38
ДЕЛА, ДЕЛА, И ПАК ДУМИ !!! вътрешният министър Георги Петканов и главния прокурор Никола Филчев май работят на щат в медиите ?!? Щото от толкоц много време оснжвното им работа е да инхормират медиите КАКВО ЩЕЛИ БИЛИ ДА НАПРАВЯТ. Ами хайде бре ГОСПОДА ЗАЩИТНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА !!!
03 Април 2004 17:51
то 4е доста хора 6те изгармат 6те изгармqт скоро избори идат и трqбва да се направи не6то пук и сега нато ес такива ти му работи го изискват а тоq симпатqга мутри мутрев наистина ме расмq 4е toi komediant sigorno kazva na babasi kolko koko6ki i patki da si kupi
04 Април 2004 05:10
Чудя му се на С2.Толкова компрометирани министри и то компрометиране не с корупция (за това си има съд) а с явна тъпанарщина, дебелоочие и простащина.За какво толкова държи на тях?Каква работа му вършат?Не вижда ли че му правят само "мечешки услуги" такива тъпаци?Чудна работа!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД