:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 369
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Няма да спират за Атина'04 щангистите ни

Ричард Йънг, който ще защитава световната федерация по щанги в процеса "Боевски срещу IWF" в международния арбитражен съд в Лозана, обяви че няма заплаха за участието на тима ни в Атина'04. Това юристът твърди в писмо до адвоката на олимпийския шампион Ивайло Дерменджиев.

"Не съм запознат с коментарите на президента Антон Коджабашев, но мога да ви уверя, че заведеното от Боевски дело няма да доведе до никакви санкции за българската федерация. IWF й наложи глоба и само ако тя не бъде платена, може да има последващи санкции, включително изключване от олимпийските игри", пише в писмото.

Миналия месец Гълъбин Боевски заведе дело срещу IWF заради 8-годишното му наказание за "манипулирана" допингпроба преди световното в Канада. Шефът на федерацията ни (БФВТ) Антон Коджабашев го нарече "егоист", заради когото президентът на IWF Тамаш Аян ще преразгледа решението си и ще спре целия ни отбор от игрите в Атина. БФВТ дори обяви, че се разграничава от Боевски.
6
495
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
10 Май 2004 21:36
Господин Коджабашев, емоциите ви надделяват над разума! на Боевски му е през х.., че не сте се застъпили за него, тъй като всички знаят какво струвате! Един Аян едва ли би могъл толкова лесно да изкара един отбор от олимпийските игри. виждате, че юристите мислят според закона и знаят , че такава възмозност не съществува, освен горепосочената! На Боевски пожелавам успех и дано да има право, бих се зарадвал на едно положително за България решение на съда...

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
10 Май 2004 23:42
Бих добавил още, че Господин 1, 20 трябва да си подаде оставката и публино да се извини на Гълабин Боевски и никога да неси отваря устата, че от там излизат само тъпотий и глупости.Може ако иска да отиде при господин Аян и да му бърше Д.......то.
11 Май 2004 04:26
Не зная какво става в кухнята на щангите, но знам едно - докато Старшията беше начело, взимахме медалите даже и на Брежнев, а Тато някак си се оправдаваше... От както дойде "демокрацията", все някакви аяновци никнат... Кой ли ги посади в тази федерация? Чудно ми е, защтото американците вече нямат конкурентни щангисти...
/Иначе щеше да е ясно, ама и унгарците вече нямат - кой ли плаща?/
11 Май 2004 09:50
agnostik,
не съм съвсем съгласен - спомни си скандалите на Олимпиадите в Монреал 1976 ( Валентин Христов ) и Сеул 1988 ( Ангел Генчев и още един щангист, не се сещам в момента за името).
За текущата каша - споделям мнението на takoko.
11 Май 2004 16:50
Няма да ги спират, защото както се чува много страни могат да се откажат от участие и трябват бройки.
11 Май 2004 18:53
Нито лев народни пари за този комунистически спорт!Всъшност нито лев държавни пари за никакъв спорт!Истинскят спорт може и трябва да се самоиздържа!
Комунистическите т.н. спортове като щанги, псевдохудожествена гимнастика, стрелба.....да вървят по дяволите!
Няма гордост да си пръв в нещо което никоя цивилизована страна не поддържа!
Олимпииски медали се раздават на затъпяли комунисти и негри сиромаси!
Срещу последните нямам нищо против!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД