:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СЦЕНА

"Изрод" в Театър 199

Снимка: архив
Преди началото на лятната пауза все още има варианти за почитателите на Мелпомена. Театър 199 единствен продължава да работи до края на месеца. Всички спектакли са с начален час 20.00. В понеделник може да гледате "Тероризъм" от Преснякови, във вторник - "Алхимикът" по Паулу Коелю, в четвъртък - "...И човекът стана жива душа" от Хеър, а в петък - Татяна Лолова в "Duende" от Румяна Апостолова.

За онези, които обичат експеримента, е пиесата "Изрод" от Джон Легизамо с режисьор Атанас Атанасов. Играе се в сряда. В моноспектакъла на Тигран Торосян участват и Евгения Радилова, Алиса Атанасова. Първата е позната на телевизионните зрители като тъмнокосата адреналинка от "Господари на ефира".

Джон Легизамо е известен още като актьор от "Ромео и Жулиета", "Мулен Руж" и др. Автор е на четири пиеси на Бродуей. Пиесата му "Изрод" е не просто наелектризираща комична визита в миналото, а целенасочено и болезнено докосване до демоните от детството. Забележителна саркастична автобиографична история за живота на един латиноамериканец в страната на неограничените възможности от детството до неговия първи сблъсък с бизнеса на забавленията. "Изрод" е наградена с "Еми" и има пет номинации за "Тони".
778
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД