:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вратарят на "Берое"

Даниел Беконо Н'Дене вероятно ще бъде продаден на турския "Генчлербирлиги". Треньорът Ердоган Арица харесал камерунеца още докато бил начело на "Бурсаспор" в контрола със старозагорци. "Берое" пък ще освободи дошлия на проби бразилец Алекс, който игра само при 2:2 с "Локо" (Пд) в събота.



"Видима-Раковски" ще изиграе

8 контроли до началото на новия сезон. От днес те са на лагер в Трявна, където ще срещнат "Локо" (Сф), "Нафтекс", "Черноморец", "Етър", "Светкавица", "Доростол" и "Локо" (ГО). Първият мач е в сряда в Севлиево срещу македонския "Работнички" (Скопие).



"Марица" стана шампион

на първенството за юноши - старша възраст в Бургас. В последния си мач възпитаниците на Венко Мендизов спечелиха с 2:1 над "Левски" и изпревариха с 4 т. втория "Нафтекс". "Левски" остана 3-и, а последен е "Ботев" (Пд).



Светослав Петров игра

цял мач за "Кубан" (Краснодар) при домакинската загуба с 1:3 от "Зенит" (Санкт Петербург) в 16-ия кръг в Русия. Победата прати "Зенит" на върха с 33 т. преди снощното гостуване на "Торпедо" (31 т.) на "Ротор" (Волгоград). "Кубан" е 15-и, предпоследен, с 13 т.



"Интер" подписа за 3 г.

с халфа Едгар Давидс, който имаше оферти да остане в "Барселона" или да премине в "Челси". 31-годишният холандец ще взима при "нерадзурите" 3,5 млн. евро на сезон. "Интер" вече привлече Хуан Себастиян Верон и треньора Роберто Манчини в опит да спечели първа титла от 1989 г.



Хърватинът Марио Станич

се отказа от футбола заради тежка травма на коляното. 32-годишният халф имаше договор за още 1 сезон с "Челси". Той премина там от "Парма" през 2000 г. срещу 10 млн. долара и има 80 мача и 10 гола за лондончани.



В изненадващ фаворит за

национален селекционер на Франция се превърна треньорът на младежите (до 21 г.) Раймон Доменек, според в. "Екип". Досега за основни кандидати се считаха Лоран Блан и Жан Тигана. Официално наследникът на Жак Сантини ще бъде обявен днес.
693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД