:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" пак преговаря за македонски национал

"Литекс" е подновил преговорите за македонския национал Аце Стойков. При първоначалните контакти преди 2 седмици клубът се отказа да привлича нападателя заради високите лични условия, които бе поискал. Сега обаче разговорите се подновили и до 2-3 дни ще е ясно дали Стойков ще дойде под наем при ловчанлии. Той е собственост на "Интер", но за последно игра като преотстъпен в друг италиански тим - "Кастел ди Сангро" (III див).

След контролата с "Видима-Раковски" (3:0) треньорът на "Литекс" Стойчо Младенов потвърди, че очаква на лагера в Германия нов нападател. Той призна, че се търси и вратар.

Младенов определи 4-мата излишни в тима му преди заминаването за Германия днес. Десислав Русев е даден под наем на "Видима", а Милен Христов и Адриян Георгиев - на "Академик" (Св). Стефан Юруков тепърва ще си търси нов отбор. Севлиевци настояват и за още 1 играч на "Литекс" - Тодор Паланков, но бъдещето му ще се реши след подготовката в чужбина.

Носителят на купата ще е в Германия до 29 юли, след което ще пътува направо за Бургас, за да срещне на 31-и шампиона "Локо" (Пд) в мач за Суперкупата.
911
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД