:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КОМАНДИРОВКА

ММ раздава награди във Велико Търново

Део е фаворит за 7-ите отличия на музикалната телевизия
Снимка: булфото
Телевизия ММ ще раздаде годишните си награди за 7-и път, като за втори церемонията ще бъде извън пределите на София. След миналогодишното пищно шоу във Варна този път изборът на място падна върху Велико Търново. Датата е 12 март.

Церемонията в старопрестолния град няма да отстъпва на миналогодишната, заявиха от музикалната телевизия. На сцената ще излязат Део и "Д-2", "Каффе", Ани Лозанова, Руши Видинлиев, Светла Иванова, братя Мангасяран, както и всички водещи от ефира на ММ. Темпераментната Йорданка Христова, която получава награда за цялостно творчество, също ще се изяви на живо.

По традиция режисьор на спектакъла ще бъде Димитър Коцев-Шошо. Напоследък той нашумя и като писател с книгата си "Лора от сутрин до вечер".

Церемонията в Двореца на културата и спорта в Търново ще се излъчва директно от 4 телевизии - Канал 1, сателитната ТВ България, ММ и втора програма на ММ - М2.

С най-много номинации за наградите тази година е дебютантът в музикалното поприще Део.

Той очаква отличия в категориите за дебют, изпълнител на годината, видеоклип, рокпесен (и в двете категории дуетът с "Д-2" - "Това сме ние"), както и за хип-хоп песен ("По-добре недей").

Въпреки скандала с "Евровизия" "Каффе" са предложени в три категории - за поппесен, попалбум и група. "Бай Мангау" донесе две номинации на ексцентричното трио "Братя Мангасариян".

Четири от петте най-добри клипа за изминалата година - "Това сме ние" на "Д-2" и Део, "Ако има рай" на Графа, "Mr Killer" на "Каризма" и "Хотел **" на Руши Видинлиев, са режисирани от Валери Милев. Петият е "Wings" на "Гравити Ко" (реж. Христо Симеонов и Александър Сокеров), който се завъртя и по MTV.

Зрителите могат да гласуват за своя любимец със sms дори и по време на церемонията, а победителят ще се разбере в края на прякото излъчване.
1
981
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Март 2005 16:05
Това момче, Део, не е никакъв певец, според мен! Насила "хубост" не става.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД