:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 336
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Първанов ухажва Скопие

Българската социалистическа партия (БСП) и Социалдемократическият съюз на Македония (СДСМ) са ориентирани към бъдещето, а не към миналото и възнамеряват да бъдат активен фактор в развитието на междудържавните отношения, заявява лидерът на БСП Георги Първанов пред опозиционния всекидневник "Утрински весник".

Той препоръчва нито левите, нито десните партии в двете страни "да мерят на кантар" чий принос в двустранните връзки е по-голям. За лидера на БСП "е важно да се разбере, че при промяна на ръководството на двете държави няма да има промяна на статуквото, няма да има преразглеждане на постигнатите договори, няма да се започва от началото, а това, което е постигнато досега, ще бъде добра основа за продължаване, а дори и за по-активна политика за подобряване на отношенията между двете страни".

Изразявайки загрижеността си от ниското равнище на търговската размяна между Скопие и София, Първанов посочва, че в тази сфера има резерви, които при политическа воля могат да се използват.
257
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД