:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Публиката на "железничарите" скандира "Оставка"

Катуци започна с 4:1 срещу "Локо" (Сф)

"Червените" преобразени на стадиона в "Надежда"
Снимка: Борислав Николов
Енрико Катуци отбеляза завръщането си като треньор на ЦСКА с победа с 4:1 над "Локомотив" (Сф) в последна среща от 15-ия кръг на Висшата лига. "Червените" играха коренно различно в сравнение с мачовете срещу "Ловеч" и отново са на 5 т. след лидера в класирането "Левски".

Владо Манчев, който направи страхотен мач откри още в 5-ата мин., след грешка на вратаря Радостин Станев. След още 5 обаче Дончо Донев успя да изравни със силен шут от границата на пеналта. Футболистите на ЦСКА поеха изцяло инициативата след това попадение и демонстрираха много добра игра в средата на терена. Капитанът Деянов изведе "армейците" напред, след като никой не успя да засече центрирането му от свободен удар и топката излъга Станев. В следващата атака Асен Букарев овладя нескопосано върната топка от Владимир Йонков и покачи на 3:1.

През II част играчите на ЦСКА не позволиха опасни положения пред своята врата, а Св. Петров и Джилио спечелиха тотално битката срещу противниците си от халфовата линия. В 80-та мин. с красив удар Мичо Враниеш фиксира крайния резултат след нов пряк свободен удар. Малко след това Деянов и Емил Гъргоров се сдърпаха, заради груб фал на Бадема срещу плеймейкъра на ЦСКА. В самия край на двубоя публиката на стадиона в "Надежда" започна да скандира "Оставка". Феновете на "червените" пък през цялото време викаха името на Катуци. "Само последния гол, който получихме бе от истинско положение, останалите бяха плод на малшанс. Не направих смени на почивката, защото исках момчетата да демонстрират характер и да обърнат мача", заяви треньорът на "Локомотив" Ради Здравков.
1019
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД