:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Георги Василев: "Унион" има шанс за II бундеслига

Снимка: Ройтерс
Треньорът на "Унион" (Берлин) Георги Василев обяви, че неговия тим има реален шанс за влизане във Втора бундеслига, след успеха навън с 2:0 срещу "Ерцгебирг Ауе" в 25-ия кръг на северната Оберлига. "Горд съм от първата победа от 4 мача срещу този тим. Отборът ми игра много добре и имаме удобна възможност в борбата за изкачване в горната дивизия", сподели Гочето пред в. "Берлинер Цайтунг". "Унион" засега е 6-и, на 5 т. от водача "Фортуна" (Кьолн), но има мач по-малко. Отборът на Христо Бонев "Заксен" (Лайпциг) пък би у дома с 2:0 "Ватеншайд" и заема 14-та позиция в същата лига.

В късния съботен мач от 25-ия кръг на I бундеслига "Айнтрахт" и "Шалке 04" завършиха 0:0. Двубоят се игра пред повече от 37 000 души на стадиона във Франкфурт. Петър Хубчев не игра за "Айнтрахт", тъй като от месец по свое желание тренира с аматьорите на клуба. Гостите от Гелзенкирхен, които са без победа от 4 мача, са 5-и в класирането с 42 т., на 4 точки след лидера "Байерн" (Мюнхен).
687
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД