:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мачове от световното по безплатни тв канали

Срещите от финалните стадии на световните първенства през 2002 и 2006 г. ще бъдат предавани по безплатни тв канали, извести генсекът на ФИФА Мишел Зен Руфинен на събрание на Международния борд в Единбург. В това число влизали мачът на откриването и повечето плейофи от II фаза. Също така феновете на футболни сили като Англия, Италия и Франция ще гледат всички срещи на своите отбори по безплатни местни канали, а извън страните им тв излъчването ще е платено.

Президентът на ФИФА Сеп Блатер пък се изказа в полза на професионалното съдийство. "В професионалните лиги трябва да има професионални съдии", каза Блатер на 115-ото годишно събрание на Международния борд - единствената инстанция, която може да променя правилата във футбола. Професионалните съдии също няма да са застраховани от грешки, като тази във вторник в Шампионската лига, когато Раул от "Реал" вкара гол с ръка на "Лийдс", допълни шефът на ФИФА.
1225
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД