:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джуканович: Югославия повече не съществува

"Без всякакво чувство на вина мога да изкажа абсолютна убеденост, че Югославия вече я няма и не може да я има. Но това не значи, че ние ще спорим или ще воюваме със Сърбия." С тези думи президентът на Черна гора Мило Джуканович в четвъртък вечерта се включи в предизборен дебат в своята Демократическа партия на социалистите.

На 22 април в Черна гора ще има предсрочни парламентарни избори. Водената от Джуканович коалиция, която е за независимост на по-малката югославската република, е начело в сондажите. Джуканович изрази увереност, че след вота федералните власти в Белград ще предадат на трибунала в Хага задържания бивш президент на Югославия Слободан Милошевич. Според сръбското правителство Милошевич не може да бъде екстрадиран в Хага преди федералната Скупщина да приеме съответен закон, а това няма как да стане преди изборите в Черна гора.

55% от черногорците биха гласували за независимост на Черна гора, а 44% са против, сочи анкета на Центъра за демокрация и човешки права в Подгорица и агенция "Дамар".
337
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД