:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Любо Петрович отменя една от тренировките

Губят багаж на "Левски" в Цюрих

След спешна намеса от София сандъците с медикаменти и екипи се намериха
Два сандъка с изключително важни медикаменти, скъпи антибиотици и екипировка изчезнали при пристигането на "Левски" в Цюрих в неделя вечерта. Това хвърлило в смут шампионите, тъй като те нямали откъде да набавят веднага липсващите неща, които са важни за подготовката им. След бърза намеса от София обаче вчера куфарите се намерили. Изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков се обадил на летището, откъдето за няколко часа намерили багажа.

В 4-звезден хотел в центъра на малкото градче Вайнфелден са настанени левскарите. Вчера те трябвало да тренират три пъти, но Любо Петрович отменил едното занимание заради умората у играчите. Единствено Станислав Ангелов се подготвял индивидуално, тъй като е с леко разтежение. Първата контрола на "сините" с "Арау" ще бъде утре, а не в четвъртък, както бе по програма.

На "Герена" вчера получиха факс от УЕФА, в който се настоява до сряда да бъде изяснен въпросът с домакинството на "Левски" в първия мач с "Железничар" (Сараево) от I предварителен кръг на КЕШ. Както е известно, "сините" настояват да гостуват на 11 юли на ст. "Гърбавица", но босненците засега не е съгласни с това предложение.
522
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД