:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хингис предизвиква скандал с Винъс

На корта съм да играя тенис, а не да се разголвам, твърди N1 в света
Пореден скандал предизвика необичащата много-много да си затваря устата N1 в женския тенис Мартина Хингис. Швейцарката обвини шампионката на "Уимбълдън" Винъс Уилямс (САЩ), че гледа повече да се разголва на корта, отколкото да играе тенис.

"Никога не мога да изляза на показ като нея - сподели Хингис, визирайки случая на Australian Open, когато гърдите на негърката щяха да изскочат през огромната цепка на новия й екип "Рийбок", след като подписа договор за $ 40 млн. с фирмата за спортно облекло. - Моята работа на корта е да играя тенис, а не да си показвам интимните части."

По този повод специалният екип "Адидас" на Мартина за Откритото на Англия по тенис е строго моделиран да покрива цялото й тяло от коленете до гушата. 20-годишната етническа словачка допълни саркастично и че ако голямата цел на година по-голямата Винъс е да стане N1, то за нея това минало преди 4 години. През 1999 г. на Australian Open Мартина предизвика скандал и с Амели Моресмо, като я нарече "полумъж", а няколко месеца по-късно на "Ролан Гарос" определи Щефи Граф като "изпята песен". Залозите сега за нейна титла в Лондон са 4:1, а Винъс се котира 2 пъти по-високо - 2:1.

Австралиецът Патрик Рафтър пък развесели напрегнатата обстановка на старта на турнира. "Винаги съм мечтал да бъда рокаджия в някоя група, но гласът ми е адски фалшив и не мога да свиря на китара", каза той.
461
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД