:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 304
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Евгени Горанов се върна като шеф в ЦСКА

Стойне Манолов остава само акционер при "червените"
Снимка: Радила Радилова
Бившият вицепрезидент на ЦСКА Евгени Горанов бе върнат в отбора като изпълнителен директор по спортно-техническите въпроси. "Няма да се правят големи промени, само ЦСКА ще излезе на първо място - бяха първите думи на члена на Изпълкома на БФС, който гарантира, че Любо Пенев ще стане пак шеф на "армейците", като спре да играе. - Сега задачата ми е да сближа толкова отношенията с БФС, че отборът да си върне лидерската позиция. И Иван Славков го е казал: първенството се решава в БФС."

Вчера поелият функциите на Пенев Стойне Манолов бе отстранен от клубните дела, като вместо него шеф стана Горанов. Манолов, който бе почнал да движи и трансферите, остава само акционер. Постът на Любо Пенев пък поема формално досегашният изпълнителен шеф Лазар Василев.

Вчера тимът замина за лагер в Германия без вратаря Немодрук, спрян от визови проблеми. Украинецът ще се присъедини към групата в Оберщауфен до 1-2 дни, но няма да пази в контролата с швейцарския шампион "Грасхопърс" утре вечер. Само сръбският защитник Мичо Враниеш се оплаква от болки в петата. "Досега тренирах самостоятелно, но вече направих първото си занимание с останалите", похвали се той.

Треньорът Аспарух Никодимов пък призна, че оставащите в София играчи ще бъдат дадени на други отбори. "Момчетата се подготвят много сериозно, в тима има добра атмосфера. Без излишен оптимизъм, но ще гледаме да стигнем в евротурнирите възможно най-далеч", каза Любо Пенев при заминаването.
1257
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД