:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 369
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на Боримиров пред гонене

Треньорът на Даниел Боримиров в "Мюнхен 1860" Вернер Лорант почти сигурно ще бъде изгонен от шефовете на немския клуб, ако днес отборът не бие у дома "Хамбургер", съобщава немската преса. 31-годишният български халф пък е предвиден в основния състав в тази среща от III кръг на Бундеслигата според сп. "Кикер". "Тази седмица работихме здраво на тренировките и всеки от нас е убеден, че ще бием", обяви Боримиров. Вестниците твърдят, че един от персоналните двубои, които ще решат изхода на мача, е именно между Даниел и звездата на "Хамбургер" Йорг Алберц. "Всички сме добре подготвени и ще вземем 3 точки", обеща нашият на феновете.

Мартин Петров ("Волфсбург") също ще е титуляр за тима си при гостуването на "Борусия" (Д). 35-годишният защитник на тима от Дортмунт Юрген Колер обяви, че този сезон ще е последен в кариерата му. "Мисля, че достатъчно поиграх и е време да дам път на младите", каза Колер.

"Щутгарт" с Красимир Балъков пък посреща също днес "Вердер", а Стойчо Стоилов е оставен за 2-и пореден мач на пейката при гостуването на неговия "Нюрнберг" на "Енерги".
420
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД