:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ВОЛЕЙБОЛ

Националките губят драматично от Франция

Женският ни волейболен тим загуби драматично с 2:3 гейма контролата с Франция в Баналез дьо Лорен. Селекцията на треньора Емил Тренев спечели първите 2 части на по 19 т., но в 3-ата отстъпи с 21:25. След лесно предаден от нашите 4-и гейм се стигна до 5-и, загубен със 7:15. Тренев заложи на стартова шесторка Зетова, Узунова, Маринова, Рангелова, Соколова и Гочева. Късно снощи отборът пак игра с Франция, а утре се прибира. В края на другата седмица Тренев ще определи и 12-те за световните квалификации в Хърватия.

Националната ни двойка по плажен волейбол пък пожъна 2 победи. Сестрите Лина и Петя Янчулови биха N2 в схемата Чъ и Сюн (Кит) с 2:0 (19, 13) за 35 мин. на турнира от Гран при сериите в Осака (Яп). След това паднаха от олимпийските шампионки Кук и Потърст (Авл) с 0:2 (-17, -17) за 37 мин., а после надвиха Гужон и Льосар (Кан) с 2:0 (12, 18). Днес те играят с Досудилова и Тобиасова (Чех).
414
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД