:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Предлагат Иванков на "Бешикташ"

Високата цена на вратаря може да провали трансфера
Вратарят на "Левски" Димитър Иванков може да премине в турския "Бешикташ". Той бил предложен от мениджъра Ибрахим Куруджу, който разговарял с треньора на турския тим Кристоф Даум. Според немеца "Бешикташ" е загубил много от покупката на 37-годишния датски вратар Петер Кяер.

"Само Иванков от българските вратари може да реши проблемите на "Бешикташ". Казах на Даум да се обърне директно към клуба, но ако "сините" ще поискат прекалено голяма сума, трансферът може да се провали", добави Куруджу.

От началото на сезона Иванков е резерва в "Левски". Като основна причина от ръководството посочиха отказа му да преподпише договора си, който изтича през лятото на 2002 г. Вратарът контрира, че никой не му предлагал нов контракт.

Вчера в София се върна халфът на Тринидад и Тобаго Бренд Рахим. Той обаче няма да пътува до Варна за днешния мач на "сините" със "Спартак". Бразилецът Уилям Батиста пък е в клиниката на проф. Шойлев "Диана", където се възстановява от операция. Според лекарите халфът няма да се върне на терена преди Нова година.

Звездата на "Левски" Георги Иванов ще излезе титуляр срещу "Спартак". Другите национали - Бисер Иванов и Георги Марков, ще бъдат оставени да почиват. Така в стартовия състав ще попадне Иво Тренчев, капитанът Станимир Стоилов ще е либеро.
490
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД