:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФОРМУЛА 1

Шуми: Не ща да съм богат и известен

4-кратният шампион във F1 Михаел Шумахер обяви, че за него славата и парите стават непосилно бреме. "Омръзна ми да съм известен и всички да се бъркат в живота ми", каза пилотът на "Ферари" на пресконференция в Берлин. Макар че е един от най-богатите спортисти, Шуми не си позволявал големи харчове. Той дори се притеснявал да демонстрира публично, че може да води охолен живот. "Не си купувам яхта, защото всички ще ме сочат с пръст и ще се чувствам като в зоопарк", изповядва се Шуми. В неделя е последният старт този сезон - в Япония, а целта на Михаел е пак победа, която ще му донесе рекордната точка N800 в кариерата. Досега най-много е събрал Ален Прост - 198,5.

Вчера пък в. "Експрес" разкри, че новият болид на "Ферари" за 2002 г. е готов. В него основното е, че двигателят е с компоненти от титан, правещи го по-лек с 20%. Революционното е, че е вградена и радарна система.

"Джордан" пък взима нов пилот за следващия сезон - Такума Сато (24 г.). Той е първият японец шампион във F3 и 7-и пилот от Страната на изгряващото слънце във F1. Последният бе Тора Такаги, който през 1998 и 1999 г. кара за "Тирел" и "Ероуз".
558
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД